Чи може бути політика щирою та відкритою?

01 серпня 2012, 17:40
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
405

Або УДАРИМО списком старих кадрів

Сьогодні під гаслами "Політика може бути щирою" "Політика може бути відкритою" відбувся з'їзд партії "УДАР", на якій виступав чемпіон світу з боксу, а за сумісництвом голова партії - Віталій Кличко

Слід зазначити, що політтехнологи вказаної партії мабуть зовсім не знають основ психології, адже як може людина зображена спиною на фотографії (чемпіон світу з боксу Кличко на агітаційних бігбордах стоїть спиною до люде) бути щирою та відкритою? Такого апріорі не буває. Але зараз не про це.

А власне про ту ж саму відкриту і щиру політику. Мабуть так надихнувшись цими гаслами сьогодні партія "УДАР", на чолі з чемпіоном світу з боксу, який дуже переймається відкритістю української політики, затвердила свій передвиборчий список до Верховної Ради України.

Переглянувши виборчий список даної партії я був глибоко вражений які ж там зібрались "щирі" та "відкриті". Наводжу приклад: Віктор Пинзеник - номер 7; Ірина Геращенко - номер 6; екс-заступник міністра праці Павло Розенко - номер 10; а далі ну взагалі просто "найщиріші політики України" - Куніцин та Гурвіц - 15 та 17 відповідно. Є у списку і інші дуже сумнівні особи. Занепокоєння у "щирості" і "відкритості" викликають і такі особи, як Іван Плачков та деякі інші мажоритарщики.

Взагалі "щирість" та "відкритість" у політиці, досить ефемерні поняття. А ось ефективність та результативність - ні.

Політика може бути ефектиною та результативною для країни, але для цього потрібні ефективні та результативні політики.

Ефективність згаданих вище політиків нам усім відома - спина Кличка на бігбордах якнайкращий вираз і прояв цієї ефективності.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.