Політична кар'єрна драбина

02 серпня 2012, 10:56
Власник сторінки
Real estate developer
0
518

чи може така існувати?

За останній час майже всі політичні сили, які йдуть на вибори оголосили свої ударні п’ятірки. Кидаються у вічі якісь не зовсім зрозумілі тенденції, спортсмени, письменники, актори…. Невже ці люди стануть гарними законотворцями?
Давайте трохи пофантазуємо, уявіть, що усі ми (ті, хто це зараз читають) працівники, ну скажімо підприємства по виробництву підшипників чи кривошипно-шатунних механізмів, і прийшла пора вибрати собі правління підприємства, і у боротьбу на вибори йдуть три «партії». Одна складається з художник + співак + повар, при цьому всі вони дуже поважні та знатні люди. Друга трійка: тренер з боротьби, стюардеса та директор дитячого садка. Третя трійка: начальних планового відділу, викладач економіки з ВУЗа та науковий співробітник інституту машин та механізмів. Як вважаєте, хто б з цих трьох трійок переміг? Чи вибрав би фрезерувальник собі у керманичі актора?
Тепер повернемося до наших виборів, чому у Верховну Раду хочуть потрапити спортсмени, співаки, актори, бізнесмени, письменники….
Люди, основна задача депутатів ВР приймати закони, які б були цілеспрямовані на підвищення рівня життя громадян країни, росту її авторитету у світі, інтеграції у світове товариство та таке інше…. Чому цим повинні займатися співаки та спортсмени, актори та письменники….
Скажіть будь-ласка, скільки сьогодні потрібно тренуватися любому з існуючих депутатів, щоб його включили в 11 футболістів та випустили на футбольне поле… а вийти та зіграти Гамлета…. а проїхати зі співочим туром по Україні…?
Цікаво, скільки відсотків кандидатів у депутати (із тих, хто на сьогодні є актор-співак…) хоча б раз брав до рук основний закон України – Конституцію…. Так-так… саме вони завтра будуть покращувати нам життя, а ми, знову будемо їх лаяти чи будемо гордитися ними?
Чому директорами підприємств стають вчорашні керівники цехів, головними лікарями лікарень – завідувачі відділень, начальниками поїздів – провідники, футбольними тренерами – футболісти, керівниками філармонії – музиканти….
І тільки у політиці відсутня «кар’єрна драбина», наприклад, від депутата сільської ради до депутата ВР.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: депутаты,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.