Вадим Хабібуллін – кандидат у народні депутати України

05 серпня 2012, 17:15
Власник сторінки
0
643
Вадим Хабібуллін – кандидат у народні депутати України

Кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №219 Київ, Святошинський район, Постанова Центральної виборчої комісії №147 від 03.08.2012

У К Р А Ї Н А

 ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

3 серпня 2012 року № 147

Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування

До Центральної виборчої комісії надійшли заяви громадян України про самовисування та інші документи для реєстрації їх кандидатами у народні депутати України в одномандатних виборчих округах.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила, що вони відповідають вимогам Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Враховуючи викладене, відповідно до статей 9, 10, пункту 8 частини другої статті 30, частини третьої статті 52, частини другої статті 55, частини другої статті 56, частини першої статті 57, частин першої, другої, шостої, сьомої статті 59 Закону України «Про вибори народних депутатів України», керуючись статтями  11 – 13, пунктом 6 статті 19 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:

1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування, згідно з додатками 1 – 27.

2. Витяг із цієї постанови та посвідчення встановленої форми видати відповідним кандидатам у народні депутати України.

3. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для оприлюднення у триденний строк з дня її прийняття, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії   В.ШАПОВАЛ

 

Додаток 26
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 серпня 2012 року № 147

 

Вадим Хабібуллін

Київ, Святошинський район

одномандатний виборчий округ №219

САМОВИСУВАННЯ

 

Хабібуллін Вадим Монев’ярович

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

Вадим Монэвярович Хабибуллин

 

- адвокат, голова «Київської обласної колегії адвокатів»

- голова Громадської ради при Державній виконавчій службі України

 

www.KHABIBULLIN.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.