Скандальну забудову алеї на вулиці Московській зупинено!

11 серпня 2012, 15:48
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
714
Скандальну забудову алеї на вулиці Московській зупинено!

КИЯНИ РАЗОМ вимагають притягнути до відповідальності посадовців винних у наданні дозволів на забудову алеї!

На Печерську є чудова каштанова алея, яка починається від перетину вулиць Московської та Цитадельної і тягнеться до кінотеатру «Зоряний». Напроти алеї – Київський Свято-введенський монастир.

Кияни звикли до красенів-каштанів, які десятиріччами прикрашали Печерськ.

Нажаль знайшовся той, хто дозволив забудовувати алею, створювати на ній проїзди та парковку для ресторану, який з`явився в приміщенні колишнього гастроному.

Три тиждні тому вандалами була ліквідована значна частина декоративного паркану, вивезено чернозем з алеї, поневічена корнева система дерев, завезено щебінь.

Мешканці разом із активістами громадського руху «КИЯНИ РАЗОМ» змушені були захищати своє право на комфортне життя та заблокувати скандальні роботи.

Люди встали поміж бульдозером та рідною алеєю.

Мешканцями організоване цілодобове чергування. Підписаний кожний каштан.

Щоденно о 18.30 на алеї відбуваються збори мешканців-захисників алеї. На місце подій, викликаються наряди міліції із вимогою затримати вандалів. Головним Управлінням контролю за благоустроєм міста Києва надано припис №1208680, щодо відновлення зеленої зони та насаджень.

Я, як Голова громадського руху «КИЯНИ РАЗОМ» за підтримки майже тисячи підписів Киян звернувся до Президента України та Голови КМДА із вимогою врахувати думку громади та зупинити скандальну забудову алеї. Скарги направлені в Генеральну та міську прокуратуру, екологічну інспекцію, Печерську РДА, експлуатуючу компанію тощо.

Інінціативна группа відвідала Печерську районну держадміністрацію та керівництво ЖЕКу КП«ПечерськЖитло» із вимогою припинити роботи, відновити алею та фасад будинку по вулиці Московській, 41/8. 

КИЯНИ РАЗОМ вимагають врахувати їх думку та зупинити будівельні роботи і знищення алеї, відновити алею та фасад будинку, притягнути до відповідальності посадовців винних у бездіяльності щодо захисту інтересів громади та наданні дозволів на проведення скандальних робіт.

Ось така історія про соціальну відповідальність  бізнесу та дієві заходи щодо захисту інтересів громади чиновниками та депутатами! 

Вдячний всім патріотам Печерська за підтримку!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.