Про кражу голосів Ярослава Діденка на 37 окрузі на Печерську.

05 червня 2014, 11:55
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
164
Про кражу голосів Ярослава Діденка на 37 окрузі на Печерську.
Протокол з ДВК 800592, результати голосування якої було фальсифіковано.

В центральному 37-му віибочому окрузі Києва було сфальсифіковано результати виборів. 466 голоси Ярослава Діденка були переписані кандидату від Удару.

Вчора Київський апеляційний адмінсуд визнав дії Печерської районної та Київської міської виборчих комісій щодо встановлення результатів голосування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №37 з виборів депутатів Київради - ПРОТИПРАВНИМИ. Суд визнав, що згідно із протоколами дільничих виборчих комісій самовисуванець Ярослав Діденко отримав – 3930 голосів, а висуванець «Удару» В.Доброскок отримав 3818 голосів. Ці результати не відповідають кінцевим протоколам районної та міської виборчкомів, де результати сфальсифіковані: за Я.Діденка - 3673 і за В.Доброскока – 4075. Сфальсифіковані результати голосування по дільниці 800592, де 466 голосів за Ярослава Діденка комісії переписали В.Доброскоку.

Всі скарги про фальсифікацію результатів виборів від Ярослава Діденка, членів ДВК і спостерігачів, які проводили підрахунок голосів на дільниці районна і міська комісії багаторазово відхиляли більшістю голосів.

Сім членів міської комісії, які не погодилися із фальсифікацією написали окрему думку проти фальсифікованих даних але більшість членів, контрольовані ПР, молодою командою та Ударом витерла об ці окремі думки ноги.

Печерська районна виборча комісія, у переважній більшості складалася із представників молодої команди (на інших двох округах на Печерську, без жодних зауважень,  перемогла А.Шлапак та її помічник М.Терентьєв), які багато років «підраховували» голоси Киян.

Однієї ночі ми не змогли потрапити в залу, де зберігалися мішки із бюлетенями, а всіх непокірних членів комісії змусили видалитися з приміщення. Ніч ми не контролювали мішки.  Ми впевнені, що в цей момент мішки були відкриті і відбувся підлог бюлетенів. Про, що ми написали скаргу. 

Нажаль «справедливий» суд не задовольнився протоколами із мокрими печатками та показаннями свідків – голови, заступника, членів і спостерігачів ДВК і забов`язав міськвиборчком перерахувати голоси по згаданій дільниці, із мішку в якому вже порилися. Чекаємо дати перерахунку. 

Хочу подякувати за принциповість моїм друзям, хто захищає правду:

Андрію Ільєнко, який вчора з трибуни ВР вимагав створити тичасову комісію, щодо фальсифікації виборів, Єгорe Соболєвe, Василю Гацько, Миколы Катеринчуку, Олександру Солонтаю, Лесі Оробець, Юрію Левченко, Ігорю Луценко, Олегу Бондарчуку та іншим захисникам нашого рідного Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: фальсифікація виборів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.