Російська Федерація найближчим часом закінчиться назавжди ?

12 серпня 2012, 13:26
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
419

Російська Федерація найближчим часом закінчиться назавжди ?

Розчленування Росії - самоціль?


Влада Америки потенційно безсумнівно бажає позбутися Росії як держави з ядерною зброєю, атомними підводними човнами і балістичними ракетами. Друга мета - забезпечити доступ до ресурсів Сибіру, Далекого Сходу і Льодовитого океану. Розчленування країни тільки найбільш підходящий інструмент для цього. І гарантія того, що країна ніколи не відродиться.

Ключовий момент - відокремити європейську частину Росії від нафтових і газових ресурсів Сибіру. Без доходів від цих ресурсів Москва буде змушена боротися за фізичне виживання.

За якою схемою та в якому порядку, на вашу думку, почнеться розкол? Чи буде новий формат «біловезької» угоди або все посиплеться без попередження?

На підставі вивчених джерел, ми намалювали «схему розколу» - Далекосхідна республіка (Приморський і Хабаровський краї, Амурська область, Єврейська АО, частина Забайкальського краю), Магаданська республіка (Магаданська область, Камчатський край, Чукотка), Велика Якутія. Якутію, швидше за все, протягнуть від океану до Китаю, відділивши частину Іркутсткї області та Забайкальського краю, щоб розірвати російські території компрадорською елітою.

Красноярська (або Східно-Сибірська) республіка простягнеться вздовж Єнісею. В Сибірській конфедерації об'єднаються сибірські регіони, Алтай, Кузбас. Великий Урал об'єднає Свердловську, Челябінську, Курганську області і, можливо, частини Оренбурзької і Кіровської областей і Пермського краю.

Республіки російського Кавказу, швидше за все, почнуть захоплення Ставропілля і Краснодарського краю, що може привести до тривалої війни на всьому просторі між Доном, Волгою і Північним Кавказом при активному втручанні Туреччини.

Поволзька конфедерація, можливо, розділиться на правобережну і лівобережну, а може, й ні. Все залежить від активності мусульман на правобережжі Волги. У неї можуть увійти всі регіони, починаючи з Нижегородської області та південніше.

Північна Угода простягнеться від Пскова до Ненецького АТ, його візьмуть під своє крило скандинави, британці та німці.

Чорнозем'я вислизне від Москви, ймовірно, за допомогою України. Республіки російського Кавказу, швидше за все, почнуть захоплення Ставропілля і Краснодарського краю, що може призвести до тривалої війни на всьому просторі між Доном, Волгою і Північним Кавказом при активному втручанні Туреччини. Вашингтону вистачило Грузії, щоб у нього відпало бажання потикатися в це зміїне кубло, Московське «князівство» стиснеться до центрального Нечорнозем'я, і сягне десь в масштабах 15 століття ...

Навряд чи ця схема так точно реалізується на практиці. Але як би не обернулися події,Російська Федерація, дуже ймовірно, найближчим часом закінчиться назавжди.

http://www.uaday.info/articles/1/view/1022

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Россия,Россия-США,Росія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.