Наша Україна і УП – всі боти в гості до нас ?

12 серпня 2012, 19:32
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
385

За кожен з списків за 8-12 днів надійшло відгуків менше, ніж на список НУ за день.

Давно хотів ознайомитися з виборчим списком «Нашої України», а лише сьогодні побачив, що він виставлений на УП ще в п’ятницю увечері. Там, де й інші зареєстровані ЦВК на сьогодні списки. Відразу скажу, що список не розчарував. Бо це ж не список партії, яка сьогодні претендує на одноосібну владу. А так – нормальні люди, на яких можна покластися. Хіба що трохи дивує присутність Валерія Івасюка. Правда, на останньому, 50-му місці.

Але менше з тим. Кинулося в очі інше. Протягом двох діб в обговоренні на УП списку, як усі кажуть, безнадійного аутсайдера зареєстровано 771 відгук (385 за день!), і позитивні та негативні відгуки далі динамічно надходять! Ну і що, скаже хтось? А ось що.

На список ПР за 13 днів, надійшло 238 відгуків (18 за день).
На список ОБОПу за той же час – 214 відгуків (16 за день).
На список «Свободи» за 11 днів – 194 відгуки (17 за день).

Далі йдуть «Удар» з 64 відгуками за 11 днів, «Україна вперде» з 47 відгуками за 8 днів (обоє по 6 за день) і КПУ з 31 відгуком за 12 днів (менш, ніж 3 за день).

За кожен з цих списків за 8-12 днів надійшло відгуків менше, ніж на список НУ за день.

Разом на всі списки начебто прохідних партій за 8-12 днів надійшло 788 відгуків, тобто, в обраному мною часовому зрізі, тільки на 11 більше, ніж на список «завідомого аутсайдера» лише за 2 дні. А ще через пару годин, як видно з динаміки, кількість відгуків про список НУ перевищить суму відгуків на списки партій, що вважаються прохідними.

В чому ж справа? Чому боти прохідних партій, замість чубитися між собою, всі разом накинулися на, пардон за повтори, «завідомого аутсайдера»? Адже він, як вважається, нікому не загрожує? Хто сказав їм усім це «фас» і хто, таким чином, є справжнім босом для всіх ботів одночасно?

Думаю, думаю, і не приходить у голову нічого, крім горезвісної «руки Москви». Як би вона не називалася в реалі і з якого бункера в Москві чи в Києві не діяла б. Схоже, сусідське керівництво ніяк не позбавиться комплексів після чутливої поразки 2004 року та після стресів періоду 2005-2009 років і, як Геєнни Огненної, боїться політичної реінкарнації Ющенка.

Якщо так, то це є ще однією ознакою того, що Регіони з союзниками з одного боку та ОБОП со товаріщі з іншого ведуть між собою таки «нанайську боротьбу» – імітацію насправді однією силою, яка за ними всіма стоїть, гострої конкуренції двох непримиримих сил.

Інакше як пояснити одночасну атаку ботів, здавалося б, непримиримих політсил, на виборчий список під егідою найбільш ненависного Москві українського політика?..

Volodymyr Parkhomenko (через Тетяна Куц)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Наша Украина,боти,УП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.