Вадим Хабібуллін: «Захищатиму Святошинський і Святошинців»

12 серпня 2012, 19:32
Власник сторінки
0
534
Вадим Хабібуллін: «Захищатиму Святошинський і Святошинців»

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА Вадима Хабібулліна, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №219 Київ, Святошинський район - «ЗАХИЩАТИМУ СВЯТОШИНСЬКИЙ І СВЯТОШИНЦІВ»

Вадим Хабібуллін: «Захищатиму Святошинський і Святошинців»


ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА Вадима Хабібулліна, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №219 Київ, Святошинський район, Постанова Центральної виборчої комісії №147 від 03.08.2012 – «ЗАХИЩАТИМУ СВЯТОШИНСЬКИЙ І СВЯТОШИНЦІВ»

Вадим Хабібуллін: «Захищатиму Святошинський і Святошинців»

  

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА Вадима Хабібулліна, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №219 Київ, Святошинський район, Постанова Центральної виборчої комісії №147 від 03.08.2012 – «ЗАХИЩАТИМУ СВЯТОШИНСЬКИЙ І СВЯТОШИНЦІВ»

Передвиборна програма

 

 

Вадим Хабібуллін 

Київ, Святошинський район

одномандатний виборчий округ №219

САМОВИСУВАННЯ

Хабібуллін Вадим Монев’ярович

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

Вадим Монэвярович Хабибуллин

Високошановні сусіди Святошинці!

«ЗАХИЩЯТИМУ СВЯТОШИНСЬКИЙ І СВЯТОШИНЦІВ»

Я, Вадим Хабібуллін, вирішив йти за Вашою підтримкою в нашому рідному Святошинському. Ми з Вами з 1978 є сусідами і давно знаємо один одного.

Народився я у родині військовослужбовців та історія з 1978 пов’язала мене з Святошинським (Ленінградським) р-ном Києва де проживає чотири покоління моєї родини на Борщагівці. Навчався і закінчив школу №205, що на Борщагівці, яку також закінчив у 2011 мій старший син і сподіваюся зможе молодший. Моя дружина народжувала мені двох синів у 1994 та 2008 саме в нашому Святошинському, у пологовому будинку №3.

Свою любов і відданість Святошинському я виявляю також у публічній підтримці і пропагуванні та популяризації і патріотичному ставленні до Святошинського, у приватному, професійному, правозахисному, громадському та політичному житті, інтернет – KHABIBULLIN.kiev.ua, соціальних мережах, публікаціях, тощо.

У професійній діяльності, після закінчення шк. №205, що на Борщагівці працював: санітар у лікарні (з 1992); Державна служба (1996-1999, 10 ранг держслужбовця), правозахисник, помічник адвоката (з 1999), адвокат (з 2003), голова «Київської обласної колегії адвокатів» (обраний з 2007). Закінчив три ВУЗ і працюю над науковою дисертацією.

У правозахисній та громадській діяльності допомагаю Вам завдяки громадської влади і є головою Громадської організації (обраний з 2001) та головою Громадської ради при виконавчій службі, членом громадських рад (обраний 2011-2013) при: Мін’юсті, КМДА, Пенсійному, Податковій, МВС Києва (заст. голови), Виконавчій службі (голова). Маю Громадську приймальню і приймаю громадян з 1999 безоплатно.

Моя позиція – професійна, правозахисна, громадська та політична:

1. Святошинський для всіх, якого б політичного кольору не були і співпрацюватимемо зі всіма політичними кольорами, заради Святошинського, заради Святошинців.

2. Кожний, незалежно від політичного кольору, має знати, що у Святошинців є дієві захисники – вища каста юристів – адвокати, народні адвокати.

3. Не буду давати нереальні і наперед не виконувані обіцянки, що депутат може полагодити дороги, стадіони, школи, дитячі садочки чи збільшити пенсії і підтримку Святошинців, але депутат зобов’язаний забезпечувати законодавчо виконання цього тими, хто за законом має це робити – органами виконавчої влади щодо: захисту у кредитних, житлово-комунальних, боргових та екологічних справах, боротьби з безробіттям, економічною та фінансовою кризами, підвищенням зарплат, пенсій та стипендій, зниження цін на продукти і товари, поліпшення медобслуговування, соцзахисту, заміну мереж опалення і водопостачання, ремонту житла, реконструкції доріг та благоустрою, розвитку метрополітену, транспортного сполучення, боротьби з корупцією, тощо.

4. Святошинці потребують підтримки, а тому намагатимуся частину заробітків направляти на благодійність і підтримку, також забезпечуючи і зобовязуючи законодавчо виконання чи запровадження подібних державних програм тими, хто за законом має це робити – органами виконавчої влади.

5. Святошинцям навчання, професію і роботу, оскільки сам відчув несправедливість і неможливість отримати освіту, роботу. Але на сьогодні закінчив три ВУЗ, працюю над науковою дисертацією і це доказ, що ми можемо працювати в Святошинських органах влади і руйнуватимемо стереотип, що обираємо чи нами керують ті, хто навіть не живе в Святошинському, є нашими гостями, але не можуть досконало знати і відчувати наші проблеми.

З великою повагою і вірою у Вашу підтримку,

Вадим Хабібуллін

Київ, Святошинський р-н

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

www.KHABIBULLIN.kiev.ua

http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP024?PT001F01=900&PID100=80&PF7331=219

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.