Вчені довели, що свідомість первинна, а матерія вторинна

12 серпня 2012, 22:33
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
680

Вчені довели, що свідомість первинна, а матерія вторинна

Наш світ створений з нічого   

Вчені довели, що свідомість первинна, а матерія вторинна     


Одвічна суперечка про те, що ж первинне - свідомість чи матерія, нарешті вирішилась, на жаль, не на користь матеріалістів. Каскад новітніх наукових відкриттів нобелівських лауреатів Пола Девіса, Девіда Бома та Іллі Пригожина показав, що, заглиблюючись в матерію, стикаєшся з фактами повного її зникнення.  

Швейцарські вчені з Європейського центру ядерних досліджень (CERN) пішли ще далі: їм вдалося змоделювати "момент творіння" матерії з нематеріального світу. Фахівці експериментально довели, що порція (квант) віртуальних хвиль при певних умовах утворює якісь частинки, а при іншій взаємодії цих же хвиль частинки повністю зникають. Таким чином, вчені змогли створити міні-всесвіт практично з нічого. Це відкриття доводить, що наш світ дійсно був створений з порожнечі якимсь вищим космічним розумом, або просто Богом.  

До речі, за допомогою ретроспективного моделювання вдалося вирахувати і вік матеріальної Всесвіту з точністю до сотої частки секунди. Він склав всього лише 18 мільярдів років. До цього в безкрайніх просторах Космосу матерії не було взагалі!

soznanie.info
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: космос,Бог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.