Законопроект Головатого. Нова провокація від Партії Регіонів.

14 серпня 2012, 19:54
Власник сторінки
Аналитик
0
511
Законопроект Головатого. Нова провокація від Партії Регіонів.

Закон Головатого, це піар технологія партії влади, спрямованої не дискредитацію патріотичної опозиції та виконання завдання на загострення мовного питання!!!

Не встигли регіонали прийняти мовний закон, як невдовзі з'являється пан Головатий зі своїм новим творінням. Чи це Головатий знов перефарбувався, бо в виборчій список ПР... не потрапив? Та ні, він продовжує відпрацьовувати свої 30 срібних, і відповідь дуже проста. Соцопитування показали, що закон Ко-Кі українське суспільство не сприйняло, ПР втратила 5% і це тільки за липень, а що попереду? Зрозумівши ситуацію було розроблено (ІМХО) спецоперацію, по легітимізації в свідомості електорату, важливості закону Ко-Кі. Опозиція дуже коректно протистояла мовному закону і тому виникла потреба пробудити стару байку з компанії 2004: дівчина в школі підіймає руку, "я хочу в туалет", а вчителька відповідає: "кажи державною!" Ось і з'явився пан Головатий зі своїм законом.
Цей закон, по суті, такий само маразм, як і закон Ко-Кі. Особливо порадувало, це медична допомога на українській мові, ну яким бараном треба бути щоб законодавчо закріпляти таки норми? І на кого це розраховано? Друге стосується дрібного та середнього бізнесу, будуть штрафувати за порушення мови! Третє відноситься до усіх державних установ, не здав іспит, не не будеш головним лікарем.
Таким чином, кого чіпляє цей законопроект? ПЕНСІОНЕРІВ, ДРІБНИЙ БІЗНЕС та РОБІТНИКІВ ДЕРЖУСТАНОВ - на них він направлений, але з різним сенсом. Якщо для перших та третіх, це закріпити установку, ну щоб рука не тремтіла і правильно голосувала, то друга категорія, являє сьогодні реальний електорат опозиції, тому якщо опозиція підтримає безглузді ідеї (наживку на вудці) вона втратить підтримку цього важливого прошарку особливо на сході країни!!!
Таким чином, цей законопроект - ПРОВОКАЦІЯ, яка направлена проти патріотичного табору, усі ці штрафи, та погрози, штучні обмеження, вузький погляд, це те, що регіонали хочуть нав'язати опозиції, для того щоб потім піаритись на цьому, та дротувати людей. НІХТО НЕ БУДЕ ВІДМІНЯТИ ЗАКОН КО-КІ, але на фоні штучно змальованого за допомогою Головатого вузьколобого націоналістичного анахронізму, він буде виглядати більш пристойно та цивілізовано. При тому, що Президент пообіцяв зміни які влаштують усіх.
Який вихід для опозиції? Ніяким чином не реагувати на цю провокацію, не підтримувати її, а пообіцяти після виборів виробити і прийняти збалансований та тверезий закон про мови, в якому не буде таких безглуздих ідей . Пам'ятайте, що закон Головатого, це продовження розкручення та загострення мовного питання, не дайте їм знову зробити з вас лохів!!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.