Краще Губка Боб - гомік, ніж зек - президент

16 серпня 2012, 08:15
Власник сторінки
журналіст
0
1330

"Моральна комісія" збиратиметься на спеціальне засідання, аби розглянути як впливають на дітей популярні мультики "Шрек", "Маша і Ведмідь", "Телепузики", "Покемони", "Сімпсони", "Губка Боб", "Лунтік"

Мультфільми підозрюють в "експериментах над дітьми, які формують злочинців та збоченців".

Підставою стало дослідженння, оприлюднене на сайті "Сім'я під покровом Богородиці" (рух супроти ювенальної юстиції, гендерної рівності та гомосексуалізму), який пов'язують з ніде не зареєстрованою й офіційно не визнаною Українською правовірною греко-католицькою церквою, що виділилася з УГКЦ в 2008-2009 роках. Її засновником став Антонін Догнал. Це релігійне угруповання також відомо як "секта Догнала".

З точки зору дослідників, ці мультики негативно впливають на психіку і мораль дітей, роблять з них збоченців, дебілів, асоціальних типів. Зокрема, Шреку та його колегам по мультику закидають садизм, Машу через її поводження з Ведмедем інкримінують хуліганство та ювенальний деспотизм, а Спанча (Губку) Боба звинувачують... у гомосексуалізмі.   

То замість того, аби страждати такою хєрньою, краще б моральна комісія розглянула негативний вплив на психіку дорослих політичної реклами Партії регіонів і заборонила її демонстрацію як глибоко аморальну та асоціальну. Тому що там - суцільна психопатія, збочення і дебілізм в одному флаконі. А ще параноїдальна маячня. Нехай подивляться ці ролики про те, як у нас все гарно і добре, яка в нас стабільність, яке покращення для людей вже настало і як воно збільшується з кожним днем.

Таку рекламу вигадали або розумово відсталі, або чимось дуже серйозно обкурені. Чи те й інше разом. Ці ролики дебілізують глядача, сприяють шизофренізації суспільства і провокують спонтанні прояви бурхливої та неконтрольованої реакції, що загрожують не лише безпосередній жертві реклами, а й оточуючим.

А ще у нас президент - зек. Це морально? "Втечу" на 2+2 спеціально для нього крутять? А якщо людина не сиділа і йому ця зеківщина не цікава? І взагалі, чи морально пропагувати понятія на телеекрані? Краще б Національна комісія з захисту суспільної моралі цим зайнялася. Але ж ці питання знаходяться під особливим патронатом головного урки країни. А от Шрека і компанію ніхто не захистить. Як на мене, то краще Губка Боб - гомік, ніж зек - президент.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.