Увага! Порушення та фальсифікація виборчих документів в окрузі №219, а у Вас?

17 серпня 2012, 15:21
Власник сторінки
0
671
Увага! Порушення та фальсифікація виборчих документів в окрузі №219, а у Вас?

…перевіряйте, моніторте ПРОГРАМИ (Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение) своїх кандидатів і тільки так ми зможемо підтримати позицію Президента та Прем'єра про чесні і прозорі вибори...

Увага! Порушення виборчого законодавства та фальсифікація виборчих документів в окрузі №219, а у Вашому???

…перевіряйте, моніторте ПРОГРАМИ (Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение) своїх кандидатів і тільки так ми зможемо підтримати позицію Президента України та Прем'єр Міністра України про чесні, прозорі і демократичні вибори,- В.Хабібуллін

28 жовтня відбудуться вибори до Верховної ради України.

Консенсусно прийнятий владою і опозицією Закон України «Про вибори народних депутатів України» надав шанс таким як я, оскільки потрапляння у списки, а тим більше у прохідні їх частини – це невідворотна нереальність напевно ще роки і роки.

 Отже, я особисто дуже вдячний і владі і опозиції і Президентові за надану честь і можливість взяти участь у виборах – кандидатом у народіні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №219, висунутий шляхом самовисування, у моєму рідному Святошинському районі Києва, де майже сорок років, з 1978, проживає чотири покоління моєї родини.

 На сьогодні, в окрузі зареєстровано вже 30 високодостойників, кандидатів у народні депутати серед яких, висунуто партіями – 6, шляхом самовисування – 24.

 Я звичайно не проти політичних виборчих технологій і навіть «чорних» також, бо звик, що відносно мене завжди тільки так. Але шкода, коли такі «виборчі махінації» у 21 сторіччі використовуют подекуди «фахівці 20 сторіччя». Деяким навіть в голову не приходить, що у часи 3D технологій кожний папірец моніторитимуть і відповідальності за порушення законодавства про вибори можливо не уникнути.

 Я особисто з розумінням відношуся до реєстрації «технічних кандидатів», але ж треба це робити хоча б з умом. Невже «хтось» думає, що виборець чи інші кандидати чи інші громадяни і спостерегачі не розуміють, що «технічний кандидат» використовується «в темну» і навіть не знає, що його підставляють, заради великого бажання використати закон по повній і взяти участь у жеребкуванні до Окружної виборчої комісії (ОВК) та/або Дільничної виборчої комісії (ДВК).

 (ОВК) Окружна виборча комісія утворюється Центральною виборчою комісією не пізніш як за шістдесят два дні до дня голосування у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії у кількості не менше дванадцяти і не більше вісімнадцяти осіб. Суб'єктами подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій (далі - суб'єкт подання) є: 1) політична партія, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання; 2) політичні партії - суб'єкти виборчого процесу. 3. До складу окружної виборчої комісії обов'язково включаються (за наявності відповідного подання) по одному представнику від суб'єкта подання, зазначеного у пункті 1 частини другої цієї статті. Не більше ніж по одному представнику від суб'єктів подання, зазначених у пункті 2 частини другої цієї статті, включаються до складу окружної виборчої комісії ШЛЯХОМ ЖЕРЕБКУВАННЯ, що проводиться Центральною виборчою комісією.

 Але, кандидатури, внесені до складу Окружної виборчої комісії, МОЖУТЬ БУТИ ВІДХИЛЕНІ і підставою відхилення внесених кандидатур можуть бути лише їх невідповідність вимогам …

 (ДВК) Дільнична виборча комісія утворюється відповідною окружною виборчою комісією не пізніш як за тридцять один день до дня голосування у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії. До складу дільничної виборчої комісії звичайної чи спеціальної виборчої дільниці, за винятком випадків, передбачених частиною дванадцятою цієї статті, обов'язково включаються (за наявності відповідного подання) по одному представнику суб'єкта подання, зазначеного у пункті 1 частини другої статті 27 цього Закону. Не більше ніж по одному представнику від суб'єктів подання, зазначених у пункті 2 частини другої статті 27 цього Закону, та кандидатів у депутати у відповідному одномандатному окрузі включаються до складу дільничної виборчої комісії ШЛЯХОМ ЖЕРЕБКУВАННЯ, що проводиться окружною виборчою комісією.

 Кандидатури, внесені до складу Дільничної виборчої комісії, МОЖУТЬ БУТИ ВІДХИЛЕНІ лише з підстав їх невідповідності вимогам ...

 Отже, деяким «спеціалістам» треба нагадати, про:

 Стаття 61 Закону України «Про вибори народних депутатів України» - Попередження та скасування реєстрації кандидата (кандидатів) у депутати: … 5. У випадках виявлення порушень, передбачених частиною другою цієї статті, ЧИ ІНШИХ ПОРУШЕНЬ, за які законом встановлено кримінальну або адміністративну відповідальність, відповідна виборча комісія ПОВІДОМЛЯЄ правоохоронні органи для перевірки і реагування відповідно до закону.

 Стаття 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» - Обмеження щодо ведення передвиборної агітації: … 25. У разі надходження до Центральної виборчої комісії або окружної виборчої комісії заяви чи ІНШОГО ПОВІДОМЛЕННЯ щодо порушень, які мають ознаки вчинення злочину чи адміністративного правопорушення, відповідна виборча комісія невідкладно ЗВЕРТАЄТЬСЯ до відповідних правоохоронних органів щодо перевірки зазначеного повідомлення та реагування відповідно до законів України.

 Стаття 114 Закону України «Про вибори народних депутатів України» - Відповідальність за порушення законодавства про вибори депутатів: … 1. Особи, винні в порушенні законодавства про вибори депутатів, ПРИТЯГАЮТЬСЯ до кримінальної, адміністративної або іншої відповідальності в порядку, встановленому законом.

 Стаття 158 Кримінального кодексу України» - Фальсифікація виборчих документів … : … 2. ПІДРОБКА ВИБОРЧИХ ДОКУМЕНТІВ, документів референдуму, а так само використання завідомо підроблених виборчих документів, документів референдуму, вчинені членом виборчої комісії, комісії з референдуму, кандидатом, його уповноваженим представником, уповноваженою особою політичної партії (блоку), членом ініціативної групи референдуму, - караються …

 А тепер до найцікавішого …

 Відомості на 17.08.2012

Округ 219, Київ, Святошинський район, кандидатів = 30

http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP033?PT001F01=900&pf7331=219

 Якщо відкривати офіційні ПРОГРАМИ кандидатів та перевірити:

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

 Нажаль маємо таку картину МОЖЛИВО, НАПЕВНО схожості чи помилковості чи навмисності, але то нехай ЦВК, виборці, і самі кандидати визначаються:

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-Asus F3S) (учреждение-Grizli777)

Гальченко

Гуменюк

Духота

Курбацька

Савченко

Яздаускас

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-Alex) (учреждение-Организация)

Антоненко

Вінічук

Линник

Федорченко

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-User) (учреждение-)

Лащенко

Петрусюк

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-User) (учреждение-ORG)

Пукас

Шишкін

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-админ) (учреждение-звезда)

Копистко

Трошин

Word, файл, свойства, документ, автор, учреждение

(автор-Admin) (учреждение-Microsoft)

Данилейко

Дьяконов

У деяких інших схожість або з (автор) або з (учреждение)

Чи можна припустити, що це порушення виборчого законодавства та фальсифікація виборчих документів в окрузі №219, а у Вашому???

 ПЕРЕВІРЯЙТЕ, МОНІТОРТЕ і тільки так ми зможемо підтримати позицію Президента України та Прем'єр Міністра України про чесні, прозорі і демократичні вибори до Українського парламенту 28 жовтня 2012.

З великою повагою,

  Вадим Хабібуллін

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

Київ, Святошинський район

 - кандидат у народні депутати України

в одномандатному виборчому окрузі №219

Київ, Святошинський район

Постанова Центральної виборчої комісії №147 від 03.08.2012

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.