Партия сказала "надо!", "Репортер" ответил - "есть!"

18 серпня 2012, 09:50
Власник сторінки
журналіст
0
537

Журналісти безбожно піарять носіїв злочинної ідеології, на рахунку якої мільйони життів. У КПУ як спадкоємиці комуно-більшовизму руки по лікті в крові, але це не заважає журналістам обслужувати її

Вибір українських журналістів між професією і ''blow job'' (членосмоктанням, по-нашому), про який у своєму блозі на УП писав Сергій Лещенко, акцентуючи на проблемі "джинси" - замовних матеріалів, не позначених поміткою "реклама" - зроблено! На жаль, не на користь професії. Достатньо подивитися телевізор, почитати газети, послухати радіо. Особливо яскраво це помітно в регіональних ЗМІ, які потопають у "джинсі". Це кричуще порушення професійних стандартів давно перетворилося на звичайну  буденність локальної журналістики. Хоча ой як не гребує цим і загальноукраїнська преса, демонструючи взірцево-показові приклади проституювання професії.

Візьмемо для прикладу "Репортер" на Новому каналі. Будь-яка "джинса" - це неприпустиме явище, якому не повинно бути місця в поважному ЗМІ. Про що чи кого б вона не була. Але найбільшу огиду і відразу в мене викликає те, як безсоромно, безсовісно і безбожно "колеги"-журналісти піарять компартію та її лідера Петра Симоненка. Ну невже отих незлічених загублених комуно-більшовизмом людських життів замало, аби не утриматися від антилюдського акту піару тих, в кого руки по лікті в крові?  Невже українським журналістам так солодко бути іудами по відношенню до власного ж народу? Та згадайте ж ви як комуністи мордували Україну репресіями, як нищили її Голодоморами! Чи забули про Биківню, Сандармох, Соловки? Чи варті ці вселенські втрати отих срібляників, якими сплачується "комуністична джинса"?

Хіба ви чули, аби Симоненко покаявся, повинився за криваве лихоліття, спричинене комуністами  українцям? За розстріляних, закатованих, заморених Голодом? Та ніколи! Цей бузувір і не думає цього робити. Навпаки, намісник сатани лише нахабно заперечує або ж зухвало виправдовує старі злочини та скоює нові: Голодомору - не було, кримських татар депортували правильно, ОУН-УПА - гітлерівські поплічники... А нещодавно допатякався до того, що державні символи міняти треба як такі, що дискредитували себе. Потоптався по гербу, прапору, славню. То як в "Репортера" язик не відсохне майже в кожному випуску розповідати про КПУ та її вождя?

Це огидно слухати і дивитися. Як же можна з випуска у випуск вчиняти таке неподобство? Адже журналісти - від кореспондентів до випускових редакторів, ведучої і вище за ієрархією пречудово в курсі як і для чого їх використовують. Що, і досі ні в кого ніде нічого не засвербіло? То хто ви тоді такі? Мовчазні раби, які ані слова не можуть наважитися сказати на захист своєї професійної гідності? Спеціалісти по "blow job", яким аби тільки відсмоктати? А може просто нелюди, енкаведисти-гестапівці, садисти, які мліють від актів насильства і тортур?

Піар злочинців - злочинний піар. Займаючись ним ви стаєте подільником злодіїв. Ви допомагаєте українофобам-людожерам йти  до влади, чим прирікаєте Україну на подальші муки! Якщо комуністи збільшать свою присутність у наступному парламенті, то провина за це лежатиме і на вас, журнализах! Тож коли опинитеся у пеклі, не питайте чому і за що...           
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.