ДЕЩО З ТЕОРІЇ ПІСЛЯЗРАДИ, АБО НОВА МІСІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІСЬСТВА.

19 серпня 2012, 10:05
Власник сторінки
0
408

Відповідь на інтерв’ю С. Пашинського для TVI.

         Сьогодні про списки об’єднаної опозиції висловились вже майже всі, хто хотів це зробити. Полярних думок було дуже – дуже багато.  Безперечно, тема залишатиметься важливою та актуальною ще тривалий час, а  новий виток її розвитку ми побачимо при створенні «коаліціади» у наступному парламенті –  тоді стане зрозуміло, чи мав рацію Юрій Луценко, зазначаючи, що у списку опозиції відсутні "одіозні та неприйнятні персони", і що "урок зради" вивчено.

         Однак зараз ще актуальнішою темою для всієї об’єднаної опозиції залишається тема громадянського суспільства, без якого «пропхати» в парламент нових «тушок» буде вкрай важко, або  й зовсім неможливо. Тому, відчуваючи власну безсилість та страх, що більшість «комерційних» депутатів можуть справді опинитися за бортом парламентського корабля, опозиційний місіонери знову згадали про такий залізобетонний ресурс , як громадянське суспільство. Без тіні сорому, без жодних натяків на власну бездарність, вони, немов по команді «фас» усі заговорили про захист результатів виборів, про фальсифікації проти них та їх «побратимів»,  про загрози для народу та країни і тд. і тп.  Звичайно, нам зрозуміло, що без нас вам дуже зле. І що ви без народу, пардон, без «громадянського суспільство» - порожнє місце.

         Oсобисто я хочу зясувати, де ви всі були останні  півтора роки, чому так пізно про нас згадуєте, чому не йшли до нас, коли ми - ваше громадянське суспільство, ми  - чорнобильці, афганці, вчителі, підприємці, студенти виходили проти режиму Януковича? Ми  боролися без такого ресурсу як Ви, депутати-політики.

        Скажіть, в якій частині списку сьогодні наші представники? ДЕ СЬОГОДНІ У ВАШОМУ СПИСКУ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, ДО ЯКОГО ВИ ПОСТІЙНО АПЕЛЮЄТЕ ПРО ЗАХИСТ? Ви не запрошували нас, коли формували свої списки, не допомагали нам боротися, бо тоді ми не були потрібні.  Назвіть будь-ласка прізвища громадянських лідерів, живих людей, а  «не касових апаратів» та «маринованих тушок», що запрограмовані на остаточну зраду українського народу. Звичайно – мовчите, бо їх там не має і бути не може, бо з такою опозицією як сьогодні, захистити Україну не можливо. Вона зрадницька та наскрізь продажна!

       Вас не було, коли ми відстоювали свої інтереси. Тоді Ви пили каву, давали інтерв’ю для модних видань, піарились на наших проблемах та акціях, як могли, але єдине, чого ви точно не робили – ви не захищали народ України. То ж з якого дива, ми сьогодні б мали робити навпаки?. Ми вже звикли бути самі по собі, і не збираємось виконувати місію «антифальсифікатора» у Ваших зрадницьких планах. Ваші численні зради всього українського надовго залишаться в памяті суспільства. Ви здали мову, людей, Україну,  ви не маєте лідерів, що сьогодні можуть згуртувати людей на боротьбу, ви навіть не опозиція, тому перестаньте просити про захист, якого Вам ніхто не дасть. Ви – програли, Ваша місія – зрадницька, а плани – провальні. Ви – лузери, а громадянському суспільству такі не потрібні. Якщо щось в цій державі і має змінитися, то саме завдяки громадянському суспільству, а не Вам, та Вашим «тушкам». Тому, не просіть, пане Пашинський, в народу те, чого Вам більше ніколи не отримати - його повагу та захист. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.