Куда пропали 4 млрд. грн. из ГосКазны?

20 серпня 2012, 14:21
Власник сторінки
Юрист
0
337

Или «Как аукнеться, так и откликнется»…

Як я уже писала в попередньому блозі, рекламна кампанія обходиться в копієчку. Так, як провладні партії мають прямий і ніким не обмежений доступ до чарівної скриньки із «гривниками», то чому б її не використати на макулатуру і не обклеїти своєю стабільністю і покращенням увесь Київ?

4 млр. гривень, які просто «розчинились» у повітрі, наробили трохи шуму. У новинах цю «пропажу» мотивують «підвищенням соц. стандартів». Типу наш Президент  запустив соціальну програму – виплата вкладникам Ощадбанку СРСР, соціальні допомоги. Діло благе, спору нет. Але, такі соціальні програми не запускаються, щоб зробити «дирки» в бюджеті. Коли з Держказни гроші просто «викачують» для «передвиборчих» і не тільки потреб. Соціальні програми мають бути збалансовані із економічним потенціалом, і впроваджуватись рівномірно, а не лише напередодні «Дня судного», а ля відкрились виборчі дільниці!!!

Виникає логічне питання: «Як на цей раз регіонали все замнуть? Як співставити таку ДИРУ бюджету в розмірі 4 млр. гривень із «Стабільністю» і «Покращенням»???

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.