Економічне диво Януковича : "етапи бальшова путі".

21 серпня 2012, 04:16
Власник сторінки
громадянин
0
454
Економічне диво Януковича :  етапи бальшова путі .

Нарис звершень в особливо великих розмірах партії регіонального масштабу.

 За 2,5 роки правління Януковича в економіці України відбулося немало гучних подій. Та ще в далекому 2004 році шановний В.Ф., будучи прем*єр-міністром, на свою виборчу компанію забрав з каси заводу Авіант 100 млн. доларів. І правильно, чого там перейматись дрібницями. Тим більше, що молочний брат Ющенко все пробачив. А що авіабудування практично убите - то кого це, вибачте, цікавить?
 Початок регіональної ери правління ознаменувала бурхлива діяльність такої собі загадкової фірми "Лівелла". Про яку дивним чином усі забули. І абсолютно незаслужено. Оскільки владна ПР звільнила її від мита і податків, а тому вона при імпорті просто величезних об*ємів бензину нанесла збитків бюджету на мільярд доларів.Заодно довівши до банкрутства вітчизняні НПЗ. Далі йдуть вже справжні дива. Комісія ВР під керівництвом тоді дуже активного екс-міністра юстиції Зварича не тільки не розслідувала "діяльність" Лівелли, але , як заявив журналістам пан Р. Зварич "навіть не змогла встановити сам факт існування фіврми "Лівелла"! Більш того, після цього інтервю надактивний до того п. Зварич щез з медіапростору, наче відлетів на Марс. Так і хочеться, щоб його пошуками зайнялись червоні слідопити чи професійні водолази.
 Далі в списку звершень іде спиртова галузь. Яку теж підм*яли під себе регіонали. Ще й вивели половину галузі в тінь. І стрижуть мільярдні купони, спустошуючи тим самим казну держави. І дійсно, не заводи ж з випуску якісного інсуліну чи інваалідних крісел же за ці гроші будувать! Ще ж не всі регіонали на поршкаєнах їздять і на золоті унітази ходять.
 Якщо спиртові магнати ПР - це, так би мовити,бійці невидимого фронту, то міністр Бойко людина цілком публічна. Тому особливо не заморочуючись, він закупив дві бурові плаформи через литовських бомжів-посередників. Ясно, що по завищеній чуть не вдвоє ціні. Заробивши на оборудках від третини до півмільярда зелених. Тобто вишка для Бойка з гарантією. І відкатом. Але що таке півмільярда для країни, яка навіть CD-дисків ніколи не виробляла. Не кажучи вже про флешки чи не дай бог мобільні телефони з ноутбуками. Яхти, вертольотні "площадки"(для позааеродромних за визначенням вертольотів) і панські та царські маєтки для високих членів ПР - незаперечний пріорітет.
 Наступний супервдалий бізнеспроект ПР - це,звичайно, Євро 2012! Про 13 витрачених мільярдів доларів з 60% відкатів не писав тільки лінивий. Та навіть якщо допустити фантастику і відкатів не було, то невже в розореній країні не було на що потратити з розумом ці 13 мільярдів зелених? На модернізацію відсталої на 100 років промисловості, ЖКГ, медицини чи освіти з наукою?
 І останнє ноухау від пильщиків бюджету Азарова і Ко. - це мільярд на камери спостереження для виборчих дільниць. Навіщо камери, якщо ти чесний і не збираєшся фальсифікувати вибори? І фальсифікують їх не виборці, за якими стежитимуть камери. Фальсифікують куплені чи залякані члени комісій, і камери біля урн цьому ніяк не завадять. Але дають можливість вкрасти ще з півмільярда гривень з бюджету і так розграбленої країни.
 В Лондоні Азаров заявив, що буде добиватись проведення зимової олімпіади в Карпатах. Явно з прицілом на новий розпил мільярдів і мільярдів. От тільки при таких темпах розкрадання до того часу пилять буде нічого.
 Так що, шановні шанувальники ПР, голосуйте за "своїх пацанів"! І, як любили закликати в любому вами совку : "Вперед до нових звершень!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.