Костянтин Красовський: "Від Сяну до Дону – захищати українців!"

21 серпня 2012, 14:14
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
484
Костянтин Красовський:  Від Сяну до Дону – захищати українців!

Окрім цього, влада прокручує масштабні афери в мережі управлінь Пенсійного фонду України. Прикладом цього є лист-звернення на моє ім'я від жительки Донецька.

Незважаючи на спроби окупаційної влади перетворити велику українську націю на "електорат", українці всіх регіонів залишаються українцями – серцем, що б'ється і живить нашу землю. Тому ми, українці, маємо зробити все, аби наше серце билося в унісон – тоді наш народ буде господарювати на СВОїй БОгом ДАній землі.

Живу я на Тернопільщині, але мене завжди хвилювало, як живуть наші українці в інших регіонах держави. Так звана "пенсійна реформа", запроваджена урядом Януковича і Азарова, не оминає сьогодні кожного пенсіонера, а в майбутньому – і кожного українця. Найбільшою проблемою цієї "реформи" є підняття планки пенсійного віку. За допомогою українофобської "пенсійної реформи" окупанти ведуть українців прямим кроком на цвинтар.

Окрім цього, влада прокручує масштабні афери в мережі управлінь Пенсійного фонду України. Прикладом цього є лист-звернення на моє ім'я від жительки Донецька.

У своєму зверненні пенсіонерка розповідає, що вона працювала в особливо шкідливих умовах на Донецькому заводі хімреактивів і 1985 року пішла на пенсію по І-й категорії. 2010 року її попросили зробити перерахунок пенсії. З травня цього року вона отримала надбавку, але пенсія у підсумку не тільки не збільшилася, а навпаки. Обурена несправедливим зменшенням пенсії, літня громадянка звернулася до заступника начальника Управління Пенсійного фонду України в Куйбишевському районі м. Донецьк Валентини Бросаліної. У відповідь на звернення пенсіонерки держслужбовець зухвало відповіла: "Хватіт уже получать большую пєнсію. Ми всєм бабушкам сдєлалі одінаковую пєнсію. І Ви будєтє получать нєбольшую пєнсію, как всє бабушкі".

Пенсіонерка також стверджує, що її заяву на перерахунок пенсії підроблено, оскільки заявниця її писала на аркуші з зошита, а в Пенсійному фонді показали заяву на готовому бланку, який був заповнений не її почерком і з підробленим підписом.

Як місцевий депутат і кандидат у народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", я спрямував відповідне звернення на ім'я прокурора Донецької області В. Вишинського та начальника Управління СБУ в Донецькій області О. Пєлєха.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.