Людина починається з вчинку

21 серпня 2012, 14:35
Власник сторінки
психолог
0
649
Людина починається з вчинку

Після нищівної поразки демократичних сил в країні, я, як і багато моїх однодумців перебувала в певній розгубленості.

         Після нищівної поразки демократичних сил в країні, я, як і багато моїх однодумців перебувала в певній розгубленості. Спочатку здавалося, гірше вже немає куди, але ланцюг зрад деяких опозиціонерів вражав своєю гостротою. Важко було не від дій влади, влада діяла очікувано, важко було від дій теперішньої опозиції. Ставало цілком ясно і зрозуміло, що свої статки та кар’єру опозиціонери ставлять набагато вище за інтереси країни. Здавалося романтичне диссидентство, яке вистояло за радянські часи, в далекому минулому. Такі постаті, як Стус та Чорновіл не на порядку денному нашої сучасності. 

        З жахом очікувала парламентських  виборів в країні, бо вперше  уявити не могла кого з опозиціонерів підтримати. Оскільки я і зараз вірю в те, що від кожного голосу багато залежить, то ставлюся до теми виборів серйозно. Від нас з вами залежить чи 226 чи 224 голосів отримають ті,  хто позиціонує себе, як демократичні сили. Нажаль, поки що важко уявити омріяні 300 голосів для проукраїнських сил в Верховній Раді, але все можливо.  І ці можливості залежать від нашої з вами підтримки. Тож маючи такі думки не можу навіть розглядати варіант проголосувати проти всіх, чи взагалі не піти на вибори. 

        Врешті-решт почала вагатися між двома політичними силами, першу не хочу називати, бо не хочу жодній опозиційній силі робити антирекламу. Про другу говорю відкрито, оскільки мій вибір вже зроблено, і я його хочу пояснити демократичному табору. Я зробила цілком свідомо свій вибір на користь партії Віталія Кличка УДАР. Тож спробую пояснити свою позицію, чому ця політична сила привернула мою увагу. Перше, що відігравало роль в моєму виборі це те, що для української політики Віталій людина нова. Мені вже відверто набридло дивитися за тим, як одні і ті ж самі політики переходять з однієї партії в іншу, змінюють назву однієї і тієї ж  партії, «об’єднуються» та роз’єднуються. Це все тільки свідчить про їх повну безпринципність та небажання працювати для того, щоб позитивні зміни в країні відбулися.

        Віталій Кличко, це спортсмен, який багато років працював на користь позитивного іміджу нашої з вами країни (Інститут світової політики оголосив головних лобістів України у світі  http://iwp.org.ua/ukr/public/481.html), та ніколи не скакав з однієї політичної сили в іншу. Хоч деякі політики йому це закидають, як провину, бо на їх думку політик повинен бути гнучким, і йти на поступки та компроміси, на певні домовленості. На мою ж думку в українській політиці занадто багато політиків, які гнучко йдуть на будь-які компроміси з власною совістю та інтересами України. Тож безкомпромісність і рішучість Кличка скоріше позитивно свідчить, про цю нову, для української політики, людину. Позитивно й те, що Віталій досить молода людина, людина, яка приведе в український парламент нову генерацію політиків (Партія «УДАР»: нові люди, нові ідеї, європейське майбутнє http://www.poltava.pl.ua/news/13020/). Особисто я впевнена, що новому треба надати шанс, бо обираючи одних і тих самих на які зміни  ми можемо з Вами розраховувати? Що з нашою владою, що з переважною більшістю нашої опозиції виходить одне й те саме, яку б партію вони не будували, а кожен раз виходить виключно КПРС.  Тож хочемо позитивних змін в країні - обираємо нових людей в український парламент.

        Також не можу обминути патріотичне ставлення Віталія до України. Згадати можемо не тільки бій з помаранчевою стрічкою під час Майдану (Свою перемогу Віталій Кличко присвятив українській демократії http://www.chas.cv.ua/61_04/kli.html), а й нещодавню участь в акції на підтримку української мови, підчас якої Віталій Кличко був отруєний газом (Кличко постраждав під час мітингу за мовний закон  http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/klichko_postrazhdav_pid_chas_mitingu_za_movnii_zakon/). Нагадаю, що сам Віталій знає декілька мов («Я розмовляю українською, російською, німецькою та англійською мовами» http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1450199).

        Віталій Кличко є не тільки видатним українським спортсменом, та людиною, яка завжди підтримувала демократичні цінності, багато років він займається благодійництвом, за його підтримки відкривають в усіх куточках України спортивні школи (Брати Клички відкривають спортивні школи в містах України http://healthy ociety.com.ua/index). Бо навіть не будучи політиком Віталій з любов’ю ставився до України і завжди нас підтримував.

        Наостаннє хочу зробити висновок, що людина починається з вчинку, а не з оманливих політичних обіцянок. Те, як ставиться Віталій Кличко до України ми можемо спостерігати за вчинками цього видатного українця. Сподіваюся, що Вам, як і мені, вже набридли  обіцянки одних і тих самих політиків, і Ви, як і я, зробите свій вибір на користь людини, яка працює за для України. 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.