Технічні кандидати, роль яких скінчиться після ЖЕРЕБКУВАННЯ до складів ОВК, ДВК

24 серпня 2012, 18:28
Власник сторінки
0
537
Технічні кандидати, роль яких скінчиться після ЖЕРЕБКУВАННЯ до складів ОВК, ДВК

...технічні кандидати не прийматимуть РЕАЛЬНОЇ участі у виборчій кампанії або продовжать її у ролі «торпед» задля атакування конкурентів реальному кандидатові,-В.Хабібуллін



Політклуб Віталія Портнікова від 23.08.2012_Хабібуллін_28.30хв_32.43хв
http://tvi.ua/program/politklub-vitalija-portnikova-vid-23-08-2012.html

Мав честь бути запрошеним на прямий ефір телеканалу Тві (Polit Club – Політклуб Віталія Портникова).


Тема розмови була цікавою – закінчення реєстрації кандидатів у народні депутати, мажоритарна складова та проблеми і можливі випадки підкупу виборців, фальсифікації, тощо.


Наперед хочу подякувати Катерина Городнича за запрошення, Сергей Высоцкий за надану можливість виступити у прямому ефірі, хоча як чесно :) це важкувато і дуже відповідально, – не можу звикнути :) Ще мав честь особисто вживу :) бо тільки в телевізорі можна бачити і привітати ТАКИХ людей – Mustafa Nayyem, Микола Княжицький, Леонид Швец та багато інших дуже цікавих експертів, політтехнологів, політологів та журналістів.


Отже, серед іншого, у першій частині мого виступу, я трошки не у формат та на відміну від інших не «хаяв» закон про вибори, а навпаки публічно подякував вкотре і Владі і Опозиції і Президентові за який би там не було, але закон, який надав шанс новим обличчям показати себе у політиці, заявити про себе.


І навіть, при обговоренні майже 3500 кандидатів у депутати – я сказав, що напевно третина або і більше – це так названі технічні кандидати, роль яких скінчиться після ЖЕРЕБКУВАННЯ до складів ОВК та ДВК і вони не прийматимуть РЕАЛЬНОЇ участі у виборчій кампанії або продовжать її у ролі «торпед» задля атакування конкурентів реальному кандидатові.


Крім того, після реклами :) у другій частині свого виступу, завдяки ведучому мені знову дали слово – я присвятив можливим випадкам фальсифікацій та порушень виборчого законодавства та можливості ВИЯВЛЕННЯ ТЕХНІЧНИХ КАНДИДАТІВ.


Та запропонував КОЖНОМУ зацікавленому:

1. зайти на сайт ЦВК

2. знайти будь який виборчий округ

3. відкрити ВСІ ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ

4. і за допомогою (файл, свойства, автор, учреждение) виявити можливе СТВОРЕННЯ ПРОГРАМ КАНДИДАТІВ НА ОДНОМУ КОМПІ :)


Так, скасувати реєстрацію кандидата у депутати ДЯКУВАТИ ЗНОВУ ЗАКОНУ, неможливо, але перешкодити головній їх меті – участі у ЖЕРЕБКУВАННІ до ОВК та ДВК – і можливо і необхідно. І це чи не єдиний шанс підтвердити золоті слова Остапа Ібрагімовича :) «в лагерь противника нужно внести сметение ! враг должен потерять душевное равновесие».

З великою повагою і вдячністю і сподіванням виявитися корисним,

Вадим Хабібуллін

Київ, Святошинський район

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

Політклуб Віталія Портнікова від 23.08.2012_Хабібуллін_28.30хв_32.43хв
http://tvi.ua/program/politklub-vitalija-portnikova-vid-23-08-2012.html


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.