День Незалежності має стати початком мобілізації україни проти режиму Януковича

28 серпня 2012, 16:06
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
363
День Незалежності має стати початком мобілізації україни проти режиму Януковича

Окупаційна влада не має бажання скидати мандати і здавати свої просиджені крісла, це ми бачимо по тому, як вони у всіх регіонах нашої держави створили своїх сателітів, їх ще називають незалежними...

З нагоди великих українських свят маю честь привітати читачів з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України! Україна відсвяткувала своє повноліття, і мені дуже приємно, що українці із радістю святкують ці свята у всіх регіонах України. Це говорить про те, що є кому відстоювати наш суверенітет.

Сьогодні ми стоїмо на порозі чергових виборів до Верховної Ради України і саме від нас із вами залежить, яким буде майбутній український парламентаризм. Чи парламент залишиться таким, який є сьогодні, – узурпованим українофобами, ефесбешниками, кагебістами та семітами, або ми сформуємо його із відданих Україні патріотів. Окупаційна влада не має бажання скидати мандати і здавати свої просиджені крісла, це ми бачимо по тому, як вони у всіх регіонах нашої держави створили своїх сателітів, їх ще називають незалежними кандидатами.

Громадо! Я вісім років у політиці і протягом цього часу чув ваше прохання щодо об'єднання опозиції. В минулому році був створений КОД (Комітет опору диктатурі), в який були запрошено всі лідери опозиційних сил. В КОДі лідери обговорювали можливість подолання диктатури режиму Януковича. Опозиція вирішила йти до влади двома колонами. По багатомандатному округу участь від опозиції беруть дві політичних сили – ВО "Свобода" і ВО "Батьківщина". По одномандатних округах балотуватимуться кандидати узгоджені всіма опозиційними силами. Звичайно всі очікували, що учасниками виборів стануть лише дві протилежних політичних сили: влада й опозиція. Так воно і сталось, але з метою не допущення опозицію до влади – влада диктаторів пішла оманливим шляхом, підключивши до себе сателітів – лжеопозиціонерів, як по багатомандатному округу, так по одномандатних округах. Цим влада показує своє ставлення до нас – вони вважають нас за дурнів! Ми з вами повинні називати речі своїми іменами: нема само висуванців, а є самозванці – ставленики влади. Прикладом можу назвати кандидата північного регіону Тернопільщини, де балотується відомий самозванець – Клименко, котрий має власний банк. Клименко робить дороги, ставить вікна у школи…, а насправді через свій банк надав кредит державі під двадцять відсотків річних. Сталось, що він на нас заробляє мільйони і ніякий він не благодійник. На кожному окрузі є тільки один кандидат узгоджений опозицією. Ми з вами маємо зробити все, аби кандидати від опозиції представляли українську громаду у парламенті. Для того нам необхідно провести велику роботу, адже для кожного із вас це буде одна цеглинка, котру ви внесете в розбудову Великої Української Держави! Маємо донести до кожного сусіда, до кожного знайомого інформацію про те, що існує тільки один опозиційний кандидат, всі інші, самозванці – проект влади!

Повноліття України, має стати початком мобілізації українців проти режиму Януковича!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.