Як Олександр Пабат вирішив дитячий майданчик при вході на цвинтар поставити

28 серпня 2012, 16:57
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
579

Про танці на кістках

Щойно повернувся із зустрічі з кандидатом в народні депутати Олександром Пабатом, котрому дуже довго опунував і сперечався відносно того, що він при вході на цвинтар ("Братське кладовище"), що на перетині вулиць Симиренка і Григоровича-Барського в місті Києві, встановив дитячий майданчик.

Я чітко виклав свою позицію та позицію інших мешканців, мотивуючи тим, що усіма санітарними нормами встановлен а 300 метрова санітарна зона і спорудження дитячих майданчиків в таких місцях заборонено відповідними нормативно-правовими актами і попросив надати відповідний висновок СЕС, що погоджує встановлення майданчика в цьому місці. Висновок СЕС мені надано не було.

Більше того, те в якій цинічній формі цей кандидат в депутати висловився про людей похованих там відверто вражає і обурює.

Так ось Олександре Вікторовиче, я Вам даю слово, що буду звертатись до всіх можливих інстанцій, журналістів (серед яких маю багато друзів) та громадськості аби танцю на кістках не було. Не подумайте лише, що це персональна неприязнь до Вас, зовсім ні. Люди поховані на кладовищах достойній на те аби спочивати В СПОКОЇ. А діти повинні рости в радості, щасті і любові а не споглядаючи траурні жалобні церемонії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.