Українська кров – джерело Української історії

30 серпня 2012, 10:11
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
471
Українська кров – джерело Української історії

Окупант, запускаючи паразита на українську землю, не запитав себе, через що в Україні така масляниста і чорна земля. Бо москаль спить довго...

Перед нами чергові вибори. За результатами  виборів ми будемо знати – хто є хто. Вибори відсортовують сіру біомасу від гідних своєї землі українців. Що таке сіра біомаса? Даю вам відповідь: це паразит, інтегрований нам московським окупантом, який присмоктався  до кровоносної системи нашого суспільства. Ви знаєте, – як кожний паразит, так і цей, залишає після себе хворобу. Хвороба, як нащадок паразита, входить в складову біомаси, це  є – запроданець, який зраджує  родину, сусіда, свою оселю... Згадуючи паразита, я вам опишу його «плідну» роботу, яку він проводить через важелі узурпованої влади: захоплює нашу землею, контролює численність населення, керує людським ресурсом. Паразит зжирає і знищує всі корисні складові елементи нашої території: мову, культуру, традицію, а головне їхнє завдання: знищити носія цих елементів – українця. Не буду випробовувати ваше терпіння, тому  відкрию потворну особу паразита – це промосковська окупаційна влада під керівництвом двох карликів зі своїми, забрудненими в бізнесі та політиці, попами. Карлики є нащадками «Богом обраного народу», які в спадщину від свого народу отримали головне завдання: прагнути до імперіалізму і глобалізації, шляхом знищення етнічної української нації та викрадання української історії. Україна має кількатисячолітню, міцну і потужну історію. Саме через те, що у москаля вона відсутня, він через своїх попів московського патріархату сіє брехню на ниві нашого суспільства. В цій брехні вони видають себе нащадками Великої Русі, а етнічних нащадків оголошують малоросами, самозванцями та розкольниками. Ті попи купили канонічність в 1656 році за соболі та золото і через рік її втратили. Яке вони мають право скавуліти, що Українська церква – розкольницька. Україна є носієм християнства і культури ще з тих часів, коли на території москевщини панували дикунство і канібалізм. Ті попи створили своїх ідолів на честь «завойовників-переможців», належних до неетнічних  мас московських земель. Окупант, називаючи себе нашим братом, знищує українській народ за принципом троянського коня. Московські попи-антихристи проповідують нам, що треба шанувати катів українського народу і проклинати українських героїв. Прикладом цього може служити возведення в ранг Святих Миколи ІІ та анафема на Івана Мазепу.

 Бог дав нам землю, поставив людину господарем на ній, тому  Богу не потрібні раби – йому потрібні сини, створені за образом та подобою Його. Запитайте себе, хто з вас може бути гідним сином Його? Кожний при кінці виділеного йому часу  буде виявляти свій підрахунок «добрих» справ. Ми всі бачимо той відсоток, який продає Бога за 30 срібняків. Люди, вставайте з колін, будьте сильними, бороніть свою землю, любіть ближнього свого як самого себе! В Святому Письмі написано «ближнього» – це говорить про те, що ворога треба знищувати, ворог не може бути ближнім, бо в Біблії написано «око за око». Ісус казав, що не приніс нам мир, а меч; що не прийшов скасувати Старий Завіт, а його доповнити.

   Наші пращури жили за Божими законами, свідченням цього є те, що Бог дав нашому народу живу, духовну мову, віру в перемогу, сили до боротьби з ворогом. Окупант-антихрист, нападаючи на наші землі, не враховує того, що Бог завжди буде зі своїм Українським народом.

    Під прикриттям, що всі ми слов’яни, ці негідники, пануючи на наших землях, саме за каноном – «не бажай  собі чужого» - прихватизовують  наші Святі землі. Окупант, запускаючи паразита на українську землю, не запитав себе, через що в Україні така масляниста і чорна земля. Бо москаль спить довго, а якби ця істота подивилась на нашу землю вранці, коли встає сонечко, вона би побачила, що земля не чорного кольору, а темно-червоного, кольору крові тих, хто намагався заволодіти нашими землями. Я раджу всім окупантам прокиньтесь вранці і подивіться  на землю…  –   це ваше майбутнє. Тікайте геть! Часу у вас залишилось дуже мало, бо прокидається дух українського визволителя. Нагадаю вам, що в нашій землі є кров Українських героїв, яка веде переможну боротьбу з брудною кров’ю окупанта. Те, що земля дає нам смачний український хліб, підтверджує: кров наших героїв сильніша за  кров окупанта. Ворог не може зрозуміти просту істину – Україну не знищити. Бо й після смерті ми будемо боронити її разом із живими. Зрозумійте, що частина ворожої біомаси не встигне покинути наші землі, нам потрібен чорнозем для смачного українського хліба. Всім відомо, що людина не може довго жити, без води і хліба, бо саме ці складові, насичують людську душу життєвою енергією. Історію нашої землі і нашого народу Свята Українська Земля, надає нам через хліб. Наша земля пам’ятає всі події які відбувалися на ній протягом тисячоліть, тому наміри ворога переписати її закінчаться для нього плачевно, бо не з книжок, а з нашої Землі ми черпаємо істину історію нашого козацького роду.

Вперед до боротьби!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.