Відкритий лист міністру внутрішніх справ В. Захарченку

04 вересня 2012, 07:10
Власник сторінки
0
335

Одеські підприємці закликали Захарченка вплинути на ситуацію на ринку "Привоз".

Відкритий лист міністру внутрішніх справ

В. Захарченку

Шановний Віталій Юрійович!

 

    Просимо відреагувати на наступну ситуацію:  31 серпня 2012 р. близько 17.00 на Одеському ринку «Привоз»  відбулася сутичка між підприємцями та охороною ринку. В ході конфлікту за наказом керівника охорони ринку Андрія Сокура проти підприємців та працівників міліції було застосовано сльозогінний газ та порошкові вогнегасники.

  Як наслідок, від отруєння газом  постраждали  пятеро підприємців  та представники МВС міста Одеси.  Зокрема до місцевої лікарні  було госпіталізовано  Міхієву Оксану, Іванченко Емілію, Чорну Оксану,  Нарижкіну Тетяну та  Безсонова  Ігоря.   З моменту цього конфлікту пройшло чотири дні, однак реакція з боку представників  правоохоронних органів  та місцевої влади досі відсутня, досі не порушено за фактом отруєння людей кримінальної справи.  

Як доказ незаконних дій охорони ринку додаємо відеоролик з місця події : http://www.youtube.com/watch?v=KcwHf2nKe98

Причину ситуації вбачаємо в тому, що декотрі впливові представники Одеської влади тісно співпрацюють з бандитами, котрі  протягом  декількох років незаконно утримують вкрадений в одеситів ринок «Привоз». На даний момент за фактом незаконної  приватизації цього ринку порушено кримінальну справу і все майно зараз знаходиться під арештом. Однак ряд осіб, чиї незаконні інтереси було викрито і висвітлено, продовжують організовано чинити тиск на підприємців ринку «Привоз» та здійснюють спроби розправи. Вже мали місце погрози та  переслідування.

Враховуючи вищесказане, просимо взяти  це питання під особистий контроль та вжити заходів щодо ситуації, яка склалася. Також наголошуємо про необхідність наведення порядку  в  органах МВС міста Одеси, котрі не реагують на цей випадок  та не захищають своїх працівників.

З повагою,

Підприємці Одеських ринків «Привоз»,  «Куяльник», «Острів», «Малиновський», «Северний», активісти Всеукраїнського комітету «Наступ», ГО «Фортеця»  та іншi. 

Голова ВК «Наступ» Секела Р.М.                                                                      

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.