Об’єднана опозиція «Батьківщина» похоронила КОД

05 вересня 2012, 11:10
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
305

По суті на наших очах відбуваються похорони Комітету опору диктатурі ...

Вчора, 4 вересня, вдруге поспіль засідання львівського Комітету опору диктатурі не відбулося у зв’язку з відсутністю кворуму.

На засіданні КОДу були присутні представники політичних партій «УДАР», ВО «Свобода», Української Національної Консервативної партії, Української Республіканської партії, Української платформи «Собор», Ліберальної партії, «Нашої України», а також громадських організацій Зарваницька ініціатива та Конфедерація вільних профспілок Львівщини.

Оскільки до складу об’єднаної опозиції «Батьківщина» входить 8 політичних партій, то відсутність представників «Батьківщини» вдруге поспіль заблокувала роботу Львівського КОДу.

“По суті на наших очах відбуваються похорони Комітету опору диктатурі. Комітет опору диктатурі створювався для того, щоб подолати диктатуру, виходить, що ті, хто не приходить на засідання КОДу, вважають, що диктатуру подолано, чим вводять в оману громадськість.”, – зазначив під час засідання свою позицію щодо подальшої роботи Комітету опору диктатурі Ростислав Новоженець.

«Оскільки зараз найбільше усіх хвилює те, як влада фальсифікувала склад окружних виборчих комісій, сьогодні ми запросили 12 голів окружних виборчих комісій у Львівській області для проведення публічної люстрації на засіданні Комітету опору диктатурі, при чому 5 голів дали свою згоду. Але в підсумку, сьогодні на засіданні не було жодного голови окружкомів. Самі учасники КОДу вже вдруге не змогли сьогодні зібрати кворуму, щоб засідання було повноважним, тому ми бачимо, що КОД в такому вигляді, як він існував раніше, добіг свого кінця», – зазначає тимчасовий координатор Комітету опору диктатурі, голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін.

vgolos.com.ua , vgolos.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Батьківщина,Код
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.