ВК «НАСТУП»: В УКРАЇНІ ПРИЙШОВ ЧАС ДЛЯ ДИСИДЕНТСЬКОГО РУХУ ОПОРУ

06 вересня 2012, 11:21
Власник сторінки
0
374

Лише разом, єдиною громадою ми подолаємо ворога.

 Сьогодні, 06 вересня Верховна Рада таки розглядатиме скандальний законопроект № 2450 "Про порядок організації і проведення мирних заходів", ігноруючи при цьому вимогу понад 150 громадських організацій щодо попереднього обговорення законопроекту Венеціанською комісією.

Побоюючись народного гніву, «кнопкодави» намагаються будь-що захистити себе напередодні виборів та прагнуть легалізувати репресії, за допомогою яких можна будь-кого залякати та посадити за грати.

«Законопроект «Про мирні зібрання» - другий серйозний удар по українській державності, спроба забрати в народу його волевиявлення та свободу збиратись разом, висловлюючи своє незадоволення. Влада хоче залякати та позбавити українців права на реалізацію своїх прав. Якщо нам сьогодні заберуть право мирного протесту, тоді залишається лише йти в підпілля та продовжувати боротьбу поза правовим полем. » - повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела.

Також він зазначив «Антинародний режим Януковича відкидує нашу країну на декілька десятиліть назад - ми повертаємось в епоху радянського терору, коли все українське було під забороною. Сьогодні влада створила всі передумови для зародження дисидентського руху опору в Україні. Нас хочуть будь-що знищити, перетворити на покірних рабів. Забрати все, що ознаменує українця: його мову, свободу, землю, на якій ми живемо. Ми повинні сьогодні об’єднуватись та разом протистояти ворогові, лише так ми зможемо захистити себе від поразки та повного занепаду».

Прес-служба ВК «Наступ». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.