СВОБОДУ СЛОВА НЕ СПИНИТИ

08 вересня 2012, 13:24
Власник сторінки
0
343

Активісти ВК "НАСТУП" підтримують чесний канал ТВІ.

У центрі Києва, на Михайлівській площі, відбувається акція на підтримку телеканалу ТВі, трансляцію якого в різних регіонах України відключають оператори кабельних мереж.

 Організатори акції встановили навпроти Михайлівського собору імпровізовану сцену. З неї перед людьми, які зібрались, на початку мітингу виступили музиканти, зокрема гурт «Тартак» та його лідер Олександр Положинський.


 

Люди, що стоять на площі, тримають прапори з написом «ТВі – останній рубіж свободи», також вони тримають транспаранти з лозунгами: «Влада боїться правди», «Жодна цензура не спасе режиму корупції», «Поверніть чесні новини».


Активісти ВК «Наступ» також долучилися до акції на підтримку каналу ТВІ.


Зокрема голова комітету Р. Секела повідомив « Сьогодні влада намагається задушити свободу слова, адже вони бояться того, що хтось раптом скаже правду про їх діяння, чи відкриє людям очі на «покращення». Влада боїться, що хтось може їх викрити чи розкритикувати, тому й закриває чесні  телеканали в країні, залишаючи для глядачів лише «потрібну» інформацію.»

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.