Антисоціальний уряд затвердив антисоціальний проект бюджету

13 вересня 2012, 11:33
Власник сторінки
Communication group
0
274

Діючий уряд “золотих унітазів” Миколи Азарова затвердив проект бюджету на наступний рік. З впевненістю можна констатувати, що цей проект є антисоціальним, оскільки рівень життя українців не підвищує.

Діючий уряд золотих унітазів Миколи Азарова затвердив проект бюджету на наступний рік. З впевненістю можна констатувати, що цей проект є антисоціальним, оскільки рівень життя українців не підвищує.

“Бюджет абсолютно реалістичний, всі фінансові показники оптимально збалансовані, нарощування надходжень до бюджету у першу чергу планується за рахунок зростання економіки на рівні 4,5% … прогноз інфляції запланований на рівні 5,9% … мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працюючих осіб зросте на 8,7%”, - підкреслив міністр фінансів Колобов.  

Відповідно до конкретних цифр, які вже оприлюднені у ЗМІ, наступного року пересічні українці можуть сподіватись на зростання мінімальної заробітної плати протягом року аж (!!!) на 96 грн.: з 1 грудня 2012 року вона становитиме 1 134 гривень, а з 1 грудня 2013 року – 1 230 гривень. Зростання становить 8,5%.  

Прожитковий мінімум у 2013 році, згідно з проектом держбюджету, протягом року зростатиме аж (!!!) на 50 гривень: в середньому на одну особу з 1 січня 2013 року в розмірі 1 110 гривень, а з 1 грудня 2013 року – 1 160 гривень. Тут зростання становить лише 4,5%.

Цифри стверджують, що реального зростання зазначених показників практично не відбудеться, а відбудеться лише їх індексація, відповідно до зростання інфляції (5,9%). Отже слова премєра Азарова, буцім проект держбюджету визначатиме підвищення добробуту людей є брехнею.  

Поки що невідомо, на скільки зростатимуть видатки на утримання Адміністрації президента, уряду, Верховної Ради, МВС, прокуратури та інших державних органів. 

Переконаний, що представники об’єднання патріотичних сил (Наша Україна, Українська Народна Партія та Конгрес Українських Націоналістів) у новому парламенті ініціюватимуть перегляд, або ж скасування цього антисоціального бюджету.

Володимир Манько

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.