В чиєму наперстку кулька-майор?

17 вересня 2012, 12:40
Власник сторінки
громадянин
0
361

То у нас вибіркове правосуддя чи ні?

Всіх кілька днів ставить на роги сенсація: "славний борець" з режимом Кучми готовий дати свідчення проти Ю.Тимошенко. А доблесна наша генпрокуратура з не менш доблесним судом готові його благосклонно вислухати.
 Все б нічого, якби ті ж наші високі суди з прокурорами не визнали плівки і покази Мельниченка здобутими незаконним шляхом і такими, що не можуть бути доказами в суді. Правда, тоді йшлося про закриття справи (а фактично виправдання) Л.Кучми і - неявним способом - В.Литвина, у справі про вбивство Г. Гонгадзе. Докази Мельниченка дезавували, справу закрили, а проти самого Мельниченка порушили справу і оголосили в розшук. Опустимо епопею з розшуком, арештом і благополучним звільненням бавого майора. Та ось він їде в Україну буквально переможцем. Бо громогласно звинувачує Ю.Тимошенко, що вже рік томиться за гратами, в причасності до вбивства Щербаня.Оскільки це неабиякий козир для нинішньої влади, забули про незаконність свідчень Мельниченка, проголошеної найвищим судом. Забули навіть про порушену проти нього справу і всесвітній розшук. Сьогодні він вже грає за владну команду. А їй так хочеться засудити Юлю по кримінальній ще й мокрій статті, щоб закрити роти світовій спільноті - таж бо заладила, що її засудили за політичними мотивами.
 Можливо, з*явились нові свідчення правдивості доказів Мельниченка. Тоді чому б не відмінити постанову про визнання їх незаконними і не поновити справу проти Л.Кучми? Тоді все, принаймі, виглядало б більш-менш пристойно. А так бачимо, з одного боку продажного і не зовсім адекватного Мельниченка, а з другого  - цинічну і аморальну владу, яка вертить законами і судами, як чорт колесом. І лише підтверджує звинувачення у необ*єктивності і вибірковості судового переслідування
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.