Журналістам - тюрми!

19 вересня 2012, 13:22
Власник сторінки
журналіст
0
256

"Ви будете гарантом свободи слова?" - запитує в Януковича Савік Шустер в заставці кожного свого політичного ток-шоу. "Буду!" - твердо відповідає Віктор Федорович. Чорний гумор, від якого не смішно.

Віктор Федорович мститься за себе, за свою зеківську молодість. Він ніяк не може примиритися з тим, що є люди, котрі на відміну від нього, жодного разу не сиділи. Тому хоче аби тюремну баланду скуштували якомога більше співгромадян.

Розпочав він зі своїх основних політичних конкурентів, продовжив громадськими активістами, а тепер дійшла черга і до нескоримих журналістів. Формальна підстава - наклеп. Янукович хоче запроторити за грати всю Україну, перетворивши її на зону.

Саме такою - обнесеною колючим дротом та з вертухаями на вишках по периметру - бачить країну наш "двічі несудимий" ГОмер. Один барак - для політичної опозиції, другий - для лідерів протестної громадської думки,  третій - для нелояльних до його антиукраїнського режиму кримінальної тиранії журналістів і так далі.

Прийнятий бандитською Верховною Радою в першому читанні законопроект - це черговий прояв  чорного зеківського нутра проФФесора-рецидивіста. ЗЕКА - ГЕТЬ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.