Лондон - Донбас

25 вересня 2012, 08:20
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
230
Лондон - Донбас

У Києві відбулась конференція на тему: "Розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні"

У Києві відбулась конференція за ініціативою експертів із Британської ради на тему: "Розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні". Участь у конференції взяли громадські організації Донецької та Луганської областей. Під час заходу йшлося про вплив громадськості на державні адміністрації через органи самоорганізації населення (ОСН).

Приємною несподіванкою для мене стало запрошення на конференцію, в якій беруть участь громадські організації Донецької та Луганської областей. Тут я знайшов багато однодумців серед представників східного регіону України, котрим я запропонував розробити спільну програму спілкування між молоддю сходу та заходу країни.

У розмові з радником Брянківського міського голови мені стало відомо про те, що міська влада має бажання демонтувати пам'ятник Лєніну, що стоїть у центрі міста на площі перед адміністрацією. Через те, що місцева влада оголосила своє місто містом художників, Лєнін ніяк не вписується в концепцію. Радник міського голови попросила мене вишукати можливість виготовити пам'ятник Тарасові Шевченку, котрий вони хочуть встановили на місці міжнародного терориста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.