Костянтин Красовський: "В своїй хаті – своя й правда і сила, і воля"

26 вересня 2012, 07:48
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
452
Костянтин Красовський:  В своїй хаті – своя й правда і сила, і воля

Допустивши Королевську до Верховної Ради, ми будемо бачити в українському парламентаризмі відображення московської політики та втілення в життя планів двох кремлівських карликів.

Зустрівшись з громадами сіл Котівка, Гадинківці, Теплівка, Фидорів та Суходіл Гусятинського району Тернопільської області, як кандидат у депутати Верховної Ради України я окреслив громадам передвиборчу ситуацію в Україні та повідомив про існування загрози національній безпеці.

Навожу скорочений  текст своєї промови:

"Ми живемо в часи, коли треба позбутися своєї пасивності. Доки ви не зробите крок до кращого майбутнього, доки не почнете виборювати свої права – кращого майбутнього не буде. Знову з вашого боку я чую запитання: за кого голосувати? Прикро від вас чути такі питання. Чи не ви роками просили опозиційних політиків об'єднатися заради України? Ми об'єднались і цього разу виборча компанія буде чорно-білою. З ворожого боку – Партія регіонів зі своїми сателітами, а з іншого – Об'єднана опозиція ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода". Тож донесіть до людей заклик, щоби вони не голосували за самовисуванців-самозванців, голосувати необхідно тільки за узгоджених кандидатів від об'єднаних сил опозиції.

Не вірте розказням Віталія Кличка, котрий набрав у прохідну частину свого списку істот, проти яких ми боремося вже другий десяток років. Кличко додумався навіть Гурвіца взяти до себе в команду – українофоба, який встановлював пам'ятник Катерині ІІ в Одесі. Добре відома особа Наталя Королевська, яка забула приписати до назви своєї партії "Україна вперед!" – в Росію. Брат "нашої патріотки" – заступник міністра фінансів РФ, тому в неї найдорожча передвиборча компанія за всю історію України. Допустивши Королевську до Верховної Ради, ми будемо бачити в українському парламентаризмі відображення московської політики та втілення в життя планів двох кремлівських карликів.

Шановна українська спільното! В своїй хаті – своя й правда і сила, і воля, і нам вирішувати, хто буде панувати в Україні. Ваш голос за націоналістів – це постріл у серце окупанта. Тільки пліч-о-пліч з вами ми здобудемо свою владу – свою власність – свою гідність на своїй, Богом даній землі,".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.