Про «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців»

26 вересня 2012, 20:06
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
373
Про «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців»

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" може для всіх служити прикладом, оскільки завжди закликає виборців до перевірки своїх даних у Державному реєстрі виборців.

26 вересня 2012 року в Тернополі відбувся круглий стіл за ініціативою Всеукраїнської громадської організації Центру підтримки громадських ініціатив" на тему: "Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації". Участь у конференції взяли журналісти місцевих ЗМІ, активісти громадських організацій та учасники виборчого процесу. Мене, як кандидата в народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" запросили прийняти участь у круглому столі.

На заході обговорили питання ведення Державного реєстру виборців. Зокрема йшлося про проблеми, перспективи, рекомендації щодо нормативно-правових засад діяльності органів ведення Державного реєстру виборців.

У підведенні підсумків я зазначив те, що в законі про вибори відсутня норма кримінальної відповідальності за порушення ведення Державного списку виборців. Цим законодавець дає можливість провладним партіям використовувати адмінресурс та вносити виборців у декілька реєстрів, в наслідку чого виборець зможе голосувати більш одного разу. Наш "гуманний" суд всі ці порушення визнає технічною помилкою, залишив результати виборів без змін. Щодо налагодження співпраці та посилення взаємодії органів Державного реєстру виборців із політичними партіями – Всеукраїнське об'єднання "Свобода" може для всіх служити прикладом, оскільки завжди закликає виборців до перевірки своїх даних у Державному реєстрі виборців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.