З Днем народження!

27 вересня 2012, 21:08
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
450
З Днем народження!

Як Міністр оборони України в особі першого заступника сахається від "Воєнбомжів України" під час чергового прийому громадян з особистих питань у Центральному будинку офіцерів ЗС України.

| 28.09.2012 |  |00:00|

25 вересня 2012 року  Міністр оборони України, в особі  свого першого заступника Олійника О.М., провів прийом громадян з особистих питань у Центральному будинку офіцерів ЗС України.

Розпочинаючи прийом, перший заступник глави оборонного відомства звернув увагу посадових осіб на необхідність ефективного опрацювання рішень за зверненнями громадян, які були прийняті під час попередніх прийомів.

Очікували своєї черги і численні представники «Воєнбомжів України» з гуртожитку №11 (Київ, Ломоносова, 45) щоб вкотре нагадати голові Міноборони та посадовим особам, що вищеназвані рішення по ветеранам гуртожитку №11 КНУ ім.Т. Шевченка не те що «ефективно», але ніяк не опрацьовані по жодному з  ще весняних рішень Міністра. А вже майже середина осені!

З Університетом 9 місяців поспіль не врегулюване питання стосовно тимчасового проживання у гуртожитку Київського національного університету ім. Т. Шевченка сімей військовослужбовців ЗСУ до отримання ними житла. А про відселення годі й казати, бо, так званий «Меморандум про готовність…» від 22 сепня 2012 року – досі не підписаний, що станом на сьогоднішній день може розцінюватися як чергова «мильна бульбашка», або неприкрита брехня Міністерства оборони вже на офіційному рівні.  

Пан Олійник, коли дізнався про присутність «воєнбомжів», поспіхом закінчив прийом на півгодини раніше, і, щоб не зустрічатися з людьми, хутко вибіг з дверей приймальні під захистом охорони.

Ось таке в Україні «сміливе» керівництво Збройних Сил.

Тому «Воєнбомжі України» вітають першого заступника Міністра оборони України Олійника Олександра Миколайовича з Днем народження та бажають сміливості та витримки під час виконання обов’язків  Міністра оборони.

Довідково:

Перший заступник Міністра оборони України ОЛІЙНИК Олександр Миколайович

Народився 28 вересня 1958 року 

P.S. До речі, саме сьогодні під час прямої урядової телефонної лінії усі бажаючі з 14.00 до 16.00 за телефоном (044) 254-05-65 зможуть поставити заступнику Міністра оборони - керівнику апарату Володимиру Можаровському запитання про вище порушеному питанню, а також, які стосуються життєдіяльності Збройних Сил України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: армия,МОУ,офицер,ветеран,Саламатин,Ломоносова 45,военбомжи,уряд,гаряча лінія,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.