Военбомжи ЗСУ и правительственная телефонная связь

28 вересня 2012, 20:41
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
635
Военбомжи ЗСУ и правительственная телефонная связь

28.09.2012 року в ході прямої урядової телефонної лінії у Клубі Кабінету Міністрів України заступник Міністра оборони України – керівник апарату Володимир Можаровський відповів на проблемні питання.

Принаймні троє представників "Воєнбомжів" з Ломоносова, 45 особисто поспілкувались з заступником Міноборони - керівником апарату. Двоє офіційно були записані на черговий прийом громадян з особистих питань до Міністра оборони України, який відбудеться у понеділок 01.10.2012 року в приймальні Кабінету Міністрів України. За чутками, на прийомі вперше за всю свою каденцію має бути Міністр оборони України Саламатін Дмитро Альбертович власною персоною. (Дай Боже не в останній, бо 06.02.2012 року під час спілкування з "Воєнбомжами України" попереднього Міністра, останній позбувся посади на другий день.) Але ми відволіклися.
Отож, під час телефонного спілкування Володимир Миколайович уважно вислухав кожного співрозмовника, занотував усі найгостріші висловлені проблеми, погодився з необхідністю їх термінового вирішення, але запропонувати щось конкретне з приводу розв`язання конфлікту між двома державними структурами (КНУ ім.Т.Шевченка та МОУ) щодо подальшого життя родин військовиків у гуртожитку №11, так і не зміг. Вкотре за останні 5 років "Цю проблему Володимир Можаровський доручив вивчити встановленим порядком," хоча воєнбомжі з Ломоносова,45 наголошували, що вони вже 9-ть! місяців живуть в СТАНІ примусового виселення, і 9-ть місяців чинять опір примусовому виселенню! Так що "випадок примусового виселення" на справді вже існує не місяць і не два!

Відрадно зауважити, що за результатами урядової прямої лінії керівник апарату МОУ вказав підлеглим на суттєві недоліки в їх безпосередніх обов`язках. Зокрема:
Посадові особи, які направляються для роботи за результатами звернень громадян, повинні:
  • ретельно вивчити проблемні питання,
  • глибоко вникнути в ситуацію,
  • не боятися спілкуватися з людьми.

За підсумками цієї роботи, насамперед, повинен бути опрацьований чіткий план подальших дій.
Після спілкування з громадянами, які зверталися з житлових питань, заступник глави оборонного відомства висловив незадоволення роботою окремих посадовців. Він наголосив, що віддаленим гарнізонам, містечкам, окремим будинкам, де мешкають дійсні та колишні військовослужбовці, слід приділяти постійну увагу.
– Про проблеми багатьох громадян, які зверталися сьогодні до нас під час прямої телефонної лінії, вже неодноразово чули присутні тут посадові особи, проте послідовної роботи не відбувається. Найближчим часом усі порушені питання повинні бути ретельно вивчені та вирішені, інакше за певними посадовцями будуть зроблені відповідні організаційні висновки

Може воно й так, але чи стане хоч трохи краже жити громадянам від "організаційних висновків" які можливо відбудуться з "певними посадовцями"? 
Бо, наприклад, для воєнбомжів з Ломоносова, 45 навідь часу на сподівання про "покращення" вже немає!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,квартира,армия,МОУ,Вооруженные силы Украины,Ломоносова 45,военбомжи,жильё,Саламатін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.