Анекдоти на тему "Я вірю Крупському!"

01 жовтня 2012, 10:50
Власник сторінки
журналіст
0
293

Повертається якось дніпропетровський мер Іван Куліченко додому буднього дня раніше звичного часу. Заходить у квартиру і бачить свою дружину в ліжку з його першим заступником Анатолієм Крупським

(Источник фото: Украинская правда)
Повертається якось дніпропетровський мер Іван Куліченко додому буднього дня набагато раніше звичного часу. Заходить у квартиру і раптом бачить дружину в постілі з його першим заступником Анатолієм Крупським.
- ...Як це розуміти? Що тут відбувається?!! - спалахує Куліченко, шокований побаченим.
- Любий, ти же сам по телевізору в своїй рекламі казав, що на Крупського завжди можна покластися... - відповідає дружина...

***

Після широко розрекламованих за посередництва телебачення слів мера Куліченка, що він працює зі своїм замом вже багато років і завжди може покластися на нього, гей-спільнота Дніпропетровська вирішила зарахувати обох у свої ряди, надавши високопосадовому дуету статус почесних членів дніпропетровського гей-клубу.

***

- Чи вірите ви у Бога? - запитали в митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея (УПЦ МП)
- Я вірю Крупському, - відповів той, як у відомому рекламному ролику.

***

- В ім'я Отця, Сина і Анатолія Крупського, - завершив свою службу митрополит Дніпопетровський і Павлоградський Іриней (УПЦ МП).   


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.