Високопосадова чиновниця Юлії Тимошенко заперечила Голодомор українців

01 жовтня 2012, 16:42
Власник сторінки
журналіст
0
554

"Голодомору не було, це вигадка. На підтвердження геноциду немає жодного документу", - заявила голова Держкомархіву України комуністка Ольга Гінзбург в ефірі радіо "Ера-fm".

Щойно на хвилях суспільно-політичного радіо "Ера" завершилася вечірня програма "Від першої особи". Гостею ведучого Віталія Науменка була голова Держкомархіву України Ольга Гінзбург (КПУ). Протягом ефіру вона заповзято оспівувала радянські часи, ностальгувала за СРСР, а також шкодувала, що зараз в країні немає колгоспів та інших атрибутів комуністичної доби.

Не витримавши, автор цих рядків спробував додзвонитися на передачу. Після енної кількості спроб йому це вдалося.

- Це Олексій Мазур, Дніпропетровськ. В мене запитання до Ольги Гінзбург. От ви, комуністка, сумуєте за колгоспами, а як щодо Голодоморів та політичних репресій? Європа засудила комунізм так само як і нацизм. І ми, українці, теж засудимо комуністичну ідеологію як злочинну і антилюдську! Комуністам - ганьба!

На що почув у відповідь від товаришки Гінзбург, що Голодомор - це міф і вигадка. В Україні штучного голоду і геноциду українців ніколи не було, - заявила вона. В держкомархіві немає про це жодного підтверджуючого документу, - акцентувала комуністка. При цьому за постановку питання чиновниця порівняла його автора з Ющенком.

Як відомо, Ольга Гінзбург повернулася на посаду голови Держкомархіву України за урядування прем'єрки Юлії Тимошенко, яка у своїй запеклій боротьбі проти Президента України Віктора Ющенка часто-густо не гребувала такими союзниками як КПУ. Про це засвідчують як спільні з комуністами голосування її фракції в парламенті, так і кадрові призначення у виконавчі органи владі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.