Не заганяти проблеми у глухий кут

02 жовтня 2012, 20:48
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
429
Не заганяти проблеми у глухий кут

Черговий прийом громадян з особистих питань провів перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник. Майже 70 відсотків звернень стосувалися квартирного питання.

Більш гострими залишаються питання навколо гуртожитку (№11 - прим.авт.блогу) одного зі столичних вишів (Київського національного університету ім.Т. Шевченка  м.Київ, Ломоносова, 45 - прим.авт.блогу) , де сьогодні мешкають 26 сімей з 21 неповнолітньою дитиною. Свого часу за клопотанням керівництва Міноборони цивільний навчальний заклад надав родинам військовослужбовців дах у одному з своїх гуртожитків. У деяких з них уже народилися діти, коли постало питання про виселення на вулицю за судовими позовами. За словами представників делегації, майже кожній сім’ї нараховано великі суми заборгованості за проживання в гуртожитку  (понад 40  000 грн. - прим.авт.блогу) , створено несприятливі умови для існування.

Перший заступник Міністра оборони Олександр Олійник запевнив представників мешканців гуртожитку в тому, що і їхня проблема буде найближчими днями розв’язана. Розглядаються два варіанти вирішення питання: забезпечити житлом за рахунок проведення тендера із закупівлі квартир або в ході проведення переговорів з керівництвом вишу порушити питання про продовження терміну проживання сімей військових у цьому гуртожитку.

Підсумовуючи розгляд цих та інших спірних питань і гострих проблем, перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник неодноразово наголошував: треба все робити, аби не заганяти будь-яке звернення чи заяву, скаргу в глухий кут. А для попередження таких фактів важливо працювати на випередження, вміти слухати людей, проводити переконливу, на основі законів, роз’яснювальну роботу.

Володимир ЧІКАЛІН,
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,Минобороны,МОУ,бездомные,офицеры,Саламатин,Олійник,военбомжи,армія,Пляцук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.