В КИЄВІ СТВОРЯТЬ ОРГКОМІТЕТ ЕКОЛОГІЧНОГО ПОРЯТУНКУ ДАРНИЦІ.

05 жовтня 2012, 07:25
Власник сторінки
0
332

Кияни мітингуватимуть на захист екології Дарниці.

В суботу, 06 жовтня 2012 року, о 16.00 в парку імені воїнів – інтернаціоналістів, що по вулиці Архітектора Вербицького, відбудеться мирний мітинг-концерт на захист екології Дарницького району міста Києва «Чисте повітря Дарниці».  

Участь в мітингу візьмуть жителі Дарниці, а також активісти Всеукраїнського комітету «Наступ», котрі проживають в цьому районі міста.

Серед організаторів дійства  - депутат Київради Баленко Ігор.

Мітингувальники мають намір заснувати оргкомітет захисту екології Дарницького району під назвою «Чисте повітря», серед  ініціаторів створення якого -  активісти Всеукраїнського комітету «Наступ». Основним завданням оргкомітету  стане захист жителів Дарниці від шкідливих викидів місцевого сміттєспалювального заводу «Енергія».

 Представники оргкомітету вимагатимуть від місцевих чиновників винести сміттєспалювальний завод «Енергія» за межі Києва у нежитлову зону. Друге пріоритетне завдання стосуватиметься питання реконструкції Бортничанської станції аерації. Робота оргкомітету також буде зосереджена на  проблемі захисту мешканців Дарницького району від свавілля тутешніх чиновників.

Зокрема, голова ВК «Наступ» Руслан Секела наголосив «Активісти ВК «Наступ» разом із жителями Дарниці змусять чиновників припинити розкрадання коштів, виділених реконструкцію Бортничанської станції аерації. Ми змусимо скерувати ці кошти на проведення ґрунтовного ремонту станції з тим,  щоб відновити право мешканців Дарниці дихати чистим повітрям».

Організатори запрошують журналістів та представників ЗМІ, а також киян, зокрема жителів Дарницького району, приєднатися до мітингу щоб захистите своє право на чисте повітря.

 Відомо також, що підтримати вимоги мітингувальників приїдуть українські співачки Наталія Могилевська та Асія Ахат.

Телефон координатора: +38 067 314 44 05.

Прес-служба ВК «Наступ».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.