Кандидати в депутати, вчіться в молоді!

05 жовтня 2012, 09:36
Власник сторінки
0
550
Кандидати в депутати, вчіться в молоді!

Збираючись сьогодні вранці на роботу увімкнув наш місцевий телеканал і побачив 3 сюжети підряд (точніше, 2 сюжети і реклама). Були вони про наступне:

1.    У Тернополі на набережній ставу встановлять пам'ятник пластуну.
-    Ключовою ознакою нашого пам'ятника є те, що він має бути інтерактивним, - розповів голова Тернопільського Пласту Любомир Шимків. - Для того, щоб було таке своєрідне культове місце Пласту в Тернополі. Щоб біля нього можна було сісти, сфотографуватися. Ми плануємо зробити ліхтарі, які будуть підсвідчувати ватру в темну пору доби, щоб був ефект горіння. Ввечері там молодь і пластуни зможуть збиратися, співати під гітару пісні.

2.    Долучитись до збору речей для сиріт та інвалідів із дитячих будинків та притулків області закликає тернополян молодіжна організація "Файне місто".
-    Тернополяни, можливо, через буденність вже забули про таких людей, - каже Рустам Ергешов, голова молодіжної організації "Файне місто". - Тому найбільша мета проекту - привернути увагу з боку молоді, що такі люди є і вони потребують і одягу, і книг, і канцтоварів.

3.    Сюжет, в якому кандидат з’являється в шкільній аудиторії, за університетською кафедрою та на фоні школи.
Ключове повідомлення ролика: «Я виріс в сім’ї вчителів, я знаю проблеми освітян, я знаю проблеми освіти, я знаю проблему школярів».
І це все. При тому, що він діючий народний депутат.

Шановні політики, та якщо хочете щось змінити то беріть і змінюйте, а не знаєте, як - то вчіться в молоді, в громадських організацій, які власним прикладом  на практиці показують, що таке милосердя і любов до свого краю. Бо всі хочуть змінювати на краще, коли прийдуть в парламент.

Шановні, а що ви вже зробили, ще до парламенту? Почніть з малого, і бажано не лише перед виборами. Тоді й голосувати будемо не за обіцянки, а за реально зроблені справи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,молодь,громадська організація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.