Зміни залежать від нас!

10 жовтня 2012, 13:48
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
244

Не будьмо байдужими.

Є три вирази видатних людей, котрі повинні стати кредом життя таких українців, котрі готові і хотять змінити життя у своїй державі, на своїй землі на краще:
1) Україна починається з тебе (В. Чорновіл).

2) Хочеш щось змінити на краще, почни із себе (Махатма Ганді)

3) Не бійтеся (Іван Павло ІІ).

І ще одне просте правило, не потрібно бути байдужим.. відсутність байдужості це імунітет проти того вірусу, який нам сьогодні намагаються нав'язати. Мікроби цього вірусу розповсюджується окремими політиками і діячами, що від нас нічого не залежить, що ми не в силах нічого змінити. Але це не так, бо кожен хто не байдужий, той виробляє по маленькій клітинці того самого імунітету, який так необхідний для одужання всього нашого організму - українського суспільства. Вибори є одним із інструментів спрямованих на досягнення змін і якраз тим способом укріпляти той таки імунітет. Не будьмо байдужими, зміни в нашій державі, в наших руках.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.