Тернопільських студентів закриють на 24 години

11 жовтня 2012, 06:47
Власник сторінки
0
527
Тернопільських студентів закриють на 24 години

Тернопіль розпочав досить амбітний задум “Тернопіль – студентська столиця України”. І першим проектом в його рамках буде “Студентська доба”.

Громадські організації “Файне місто”, “АЙСЕК” та міська рада пропонують студентам протягом 24 годин відмовитись від алкоголю, а натомість відвідувати тренінги, нічну екскурсію Тернополем, майстер-класи відомих тернополян (директор телекомпанії TV-4 – Юлія Винокур, начальник управління стратегічного розвитку міста – Юрій Дейнека та ін.), брати участь в інтелектуальних та командних змаганнях в режимі нон-стоп. А “Битва університетів” повинна виявити кращу університетську команду.

Стартуватиме Доба 16 жовтня о 14.00 в Українському домі “Перемога” і завершиться о 14.00 наступного дня – 17 жовтня. Результатом заходу, за словами організаторів, окрім отриманих знань та масу позитивних емоцій, повинні стати конкретні пропозиції від університетських команд для проекту “Тернопіль - студентська столиця України”.

Он-лайн реєстрація http://faynemisto.blogspot.com/p/blog-page_3.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,день студента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.