Яків Безбах. Це боротьба з порушеннями виборчого процесу чи політична реклама?

17 жовтня 2012, 14:05
Власник сторінки
0
340
Яків Безбах. Це боротьба з порушеннями виборчого процесу чи політична реклама?

Політична реклама на рейтингових каналах, чи вдалий проект спрямований проти клонів, парашутистів, технічних кандидатів, недоліків в виборчих комісіях і смішних податкових декларацій.

Враховуючи те скільки було потрачено дорогого ефірного часу, передвиборча компанія Я. Безбаха на кількох всеукраїнських каналах більше схожа на проект спрямований на висвітлення недоліків і порушень виборчого процесу по всій країні. Інакше це нагадує стрільбу з гармати по горобцях, а це зовсім не схоже на власника цих каналів.

Дніпропетровцям видніше за кого голосувати, але цей черговий скандал, якому дали розргорітись вчасно не втрутившись, як і попередні з ТВі і з наклепом є прорахунками виборчої компанії регіоналів, наслідком є ріст рейтингів опозиції. Чесність і легітимність виборів не варті одного депутатського мандату, інколи вигідніше поступитись малим заради великого.

Все це добре, але шкода що наші політики починають боротись з такими явищами лише опинившись в опозиції і лише перед виборами, а якщо після виборів в раді зберуться дійсно нові політики, а не ті хто звик пролазити через дірки з початком роботи в ВР вони будуть мати шанс це довести закривши їх.

Здається що і за цим проектом стоїть ще щось, але це вже інша історія, яка почалась дуже давно.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.