ЗВЕРНЕННЯ ДО ВИБОРЦІВ 208 ОКРУГУ

22 жовтня 2012, 11:36
Власник сторінки
0
1476

Об'єднаємо наші зусилля для перемоги над злочинною владою

Звернення до виборців

кандидата в народні депутати

 по 208 виборчому округу

Секели Руслана Михайловича

 

ШАНОВНІ ЧЕРНІГІВЧАНИ!

         Останні дні виборчої кампанії показують, що всупереч урочистим обіцянкам про дотримання умов чесного і відкритого змагання декотрі кандидати в народні депутати почали вдаватися до брудних технологій і прийомів так званого «чорного піару», обливаючи брудом своїх опонентів. Сумно спостерігати за тим, як чесного виборця намагаються ввести в оману, використовуючи імя та авторитет опозиційних лідерів, зокрема Ю. Тимошенко та Ю.Луценка.

На жаль, і самі кандидати на прес-конференціях вдаються до негативних коментарів щодо своїх суперників по округу і голослівних стверджень чи звинувачень, не підкріплених жодним доказом чи фактом. Я запитую себе і Вас: «Чи можна робити якісь добрі справи для виборців, якщо ти став депутатом шляхом обману цих людей, користуючись брудними методами боротьби за місце в парламенті?» Впевнений, що відповідь буде одна – «Ні!».

Отримавши останні дані рейтингових досліджень кандидатів в народні депутати по 208 округу, я зрозумів, що лише незалежний кандидат Михайло Голиця здатний сьогодні реально перемогти ставленика злочинної влади – Олега Ляшка. Після спільних переговорів, ми прийняли рішення про обєднання своїх передвиборних програм та заключили угоду, за якою я, Секела Руслан Михайлович,  підтримаю Михайла Голицю та делегую голоси своїх виборців на його користь при дотриманні ним таких умов:

1.        М. Голиця не стане «тушкою - перебіжчиком» в ряди Партії Регіонів в новому парламенті;

2.        Не голосуватиме за зміни до конституції України стосовно обрання Президента України в парламенті;

3.        Підтримає скасування горезвісного податкового кодексу;

4.        Підтримає скасування пенсійної реформи в частині підвищення пенсійного віку;

5.        Підтримає відміну ганебного Закону України «Про засади державної мовної політики» та особисто виступить проти запровадження російської мови як регіональної в Україні.

Моє рішення про підтримку Михайла Голиці мотивоване перш за все бажанням перемоги на Чернігівщині здорових опозиційних сил та представленням в новому парламенті достойного депутата від Чернігівщини, котрий лобіюватиме проблеми регіону. Сьогодні треба зробити все, для того, щоб здолати превдоопозиціонера Олега Ляшка та його РПЛ, створення якої  апріорі було розраховане лише на крадіжку частини голосів виборців в опозиції. Ляшко – класична тушка, один із проектів Банкової, завданням якого є дискредитація опозиційних сил. Активне застосування ним останніми днями адмінресурсу – ще один доказ цьому.  Окрім того, цей брехун приховує судимості, за якими йому було присуджено шість років тюрми з конфіскацією майна. Виборцям треба розуміти: гра в дурня, яку так вдало провадить Ляшко – це добре спланований, відточений політтехнологами провладних партій проект на знищення всіх тих опозиціонерів, які сьогодні не вигідні владі та її сателітам.

Маю надію, що Михайло Голиця усвідомлює величезну відповідальність перед нашими виборцями та не стане черговим розчаруванням для них, а зробить все для того, щоб Чернігівщина стала взірцем чесних, прозорих і справедливих виборів в Україні.

Кандидат в народні депутати України

 по 208 виборчому округу

Р. Секела

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.