Слідом за "человеком Тимошенко" в Білій Церкві з'явився "Ударний кандидат"

26 жовтня 2012, 21:50
Власник сторінки
редактор
0
466
Слідом за  человеком Тимошенко  в Білій Церкві з явився  Ударний кандидат

Маскуватися під рейтингову політсилу у Місті Добра стало заразною хворобою

Скандаліст і шоу-мен, місцевий Шуфрич або Ляшко (список можна продовжувати) Олександр Ліневич не втомлюється веселити електорат новими піар-ходами.

Спочатку він вирішив зекономити на агітаційних витратах і взяв участь в популярному шоу. Тепер кандидата і за сумісництвом "останнього героя" один з найрейтинговіших каналів крутить регулярно і безкоштовно.

Приїхавши з острова додому, пан Ліневич вирішив не вигадувати велосипед і побудував свою передвиборну кампанію суто на піарі, пов'язаному з шоу. Газети, листівки, білборди рясніють епітетами в бік учасника реаліті-шоу. За "Ласт хіро" агітують не лише білоцерківські фани, які дивляться телевізор, а й співучасники шоу. До того ж їх аргументи в бік Ліневича виглядають неабияк "переконливо". Як вам така мотивація: "Олександра я підтримую, бо він як і я лев, амбітна людина  і вірний друг..."? (Андрій Монін).


Останній день агітації закінчився, борди обідрали, але реклама "Останнього героя" продовжує рясніти містом. Як йому вдалось обійти законодавство? Придивляємось уважніше і бачимо внизу під мотивацією голосувати дрібними літерами http://hero.ictv.ua. Що це? заходимо за лінком... Дійсно, жодної політики. Сайт "Останнього героя" пропонує проголосувати за учасників свого проекту, серед яких наш кандидат Ліневич.  І що тепер? Це не політична агітація? Де-юре ні...А де-факто?... Ну, яка тепер різниця... Спробуй докажи)))


Кажуть, в останній день агітації всі способи доречні... Особливо ті, які пов'язані з чорним піаром та неординарними витівками. От і наш "Ласт Хіро" вирішив не вигадувати другий велосипед, а стирити ідею свого конкурента по округу Віталія Чудновського. Той усю виборчу кампанію піарився на тлі Юлії Тимошенко (благо, світлин з нею в особистому альбомі екс-охоронця Ю.Т. хоч греблю гати). І не важливо, що тепер Чудновський фаворит ПР і губернатора Присяжнюка, навіщо це вибоцю казати? 

Так само і Ліневич вирішив запропонувати виборцям дозовану інформацію. Напередодні він підписав меморандум з обласною організацією партії УДАР, в якому йдеться про наміри "змінити життя Білої Церкви у кращий бік"  і вирішив це обіграти у місцевій пресі. Але не просто так: сухо і по-юридичному правильно. А з усіма притаманними шоу-мену і скандалісту двозначними трактовками. Тепер наш "Ласт Хіро" називає себе "Ударним кандидатом". Голосно чи не так? А як же інший кандидат від Удару, який тут балотується і має один з найвищих рейтингів?  З ним, на щастя, все добре. Але виборцю навіщо це знати? В його свідомість потрібно вдертись з думкою про наявність ще одного Ударного кандидата, щоб відтягти від першого голоси...

Був "Саша з Гондураса" - тепер "Ударний кандидат"?

Нагадаємо, що Руслан Зозуля назвав Олександра Ліневича технічним кандидатом від Партії Регіонів.

Отже, брудна гра не припинилась навіть в останні дні агітації. Більш того, навіть в суботу (загальнонаціональний день тиші і спокою від агітаційного штурму) на бордах нашого міста висітимуть заклики проголосувати за останнього героя. 

Чи потрібні нам такі хитрі й підступні псевдогерої?

Будьте пильними! Не дозволяйте собою маніпулювати!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,#вибори,політичні маніпуляції,Олександр Ліневич
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.