Campus 3.0 - всеукраїнський будильник

27 жовтня 2012, 19:19
Власник сторінки
0
336
Campus 3.0 - всеукраїнський будильник

студенти VS політики

Коли я вперше отрапила на Кампус 3.0, я не надто цікавилася політикою. Не можу й сказати, що у захваті від політики зараз. Але, потрапивши туди, я зрозуміла одну просту річ: кожен українець має знати поточну політичну ситуацію, якщо він хоче стати жертвою публіцистів та графоманів, що дедалі частіше зявляються в парламенті:) 
Campus 3.0 - це онлайн дебати між українськими політиками ( представниками провідних політичних сил й мажоритарниками) й студентською спільнотою. Як у Америці, правда?) Так от, цей чудовий проект ви можете побачити на каналі ТВі, і, гарантую, ви хоч трошки дізнаєтеся про справжні обличчя людей, яким ВИ платите зарплату, щоб вони керували країною. Це не шоу Савіка Шустера, де сценарій прописаний наперед. Питання, що ставлять ведучі, відомі тільки їм, а студенти взагалі придумують їх у прямому ефірі чи у ніч перед ним))) 
Тому всі закиди, що серед них є "куплені", мене, людину що безпосередньо бере в цьому участь, смішать настільки, що аж живіт болить)  
Я не скажу, що ви зможете побачити думки політика, але у вас сформується чітке уявлення про те, по-перше, в кого краще підготовлені меседжи і хто як ними вміє користуватися. Про те, хто вміє, а хто - ні уникати прямих відповідей на неприємні питання. А також хоча б частинку особистої думки, що і як потрібно змінити в нашій країні в першу чергу; як жити далі. Ви зможете зрозуміти основні особливості кожної партії, дізнатись більше про їх ідеї, про їх плани. Ну, а часом, добре посміятися:))
Шкода тільки, що Кампусу майже немає на ефірному телебаченні, адже ТВі у багатьох й досі відключений, тому мало людей (відносно мало, звісно) про нього знають. Та, на мою думку, цю проблему можна вирішити)
Кампус - це та річ, що може сформувати нову політичну українську культуру.
Що ж, дивіться, аналізуйте, робіть висновки, критикуйте)

P.S: дуже раджу подивитися випуск з Тігіпком) було гаряче!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.