"Контрольний орган" Міністерства оборони

31 жовтня 2012, 17:01
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
311
 Контрольний орган  Міністерства оборони

Поки "контрольний орган" Міністерства оборони контролює - Університет вручив повідомлення КОЖНІЙ РОДИНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ВЕТЕРАНІВ з Ломоносова 45 про ОСОБИСТИЙ БОРГ В 40 - 50 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ!!!

У Києві у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України заступник Міністра оборони України – керівник апарату Володимир Можаровський 18 жовтня 2012 року провів прийом громадян з особистих питань.

На прийом до заступника глави оборонного відомства записалося 7 осіб, які здебільшого клопотали з кадрових питань та питань забезпечення службовим або постійним житлом.

Спілкування Володимира Можаровського з відвідувачами розпочалося з розгляду клопотання групи військовослужбовців та військових пенсіонерів, які мешкають у столичному гуртожитку по вулиці Ломоносова, 45, щодо забезпечення їх житлом.

Заступник глави оборонного відомства зазначив, що це питання знаходиться на постійному контролі у керівництва Міністерства оборони України і з посадовими особами, у підпорядкуванні яких перебуває гуртожиток, ведеться робота щодо недопущення їх виселення. Своєю чергою, службовим або постійним житлом вони зможуть бути забезпечені лише в порядку гарнізонної квартирної черги або за межами гарнізону міста Києва за рішенням Міністра оборони України.

– Громадяни повинні отримувати чіткі відповіді від Міністерства оборони щодо кожного звернення, –  наголосив Володимир Можаровський.

«У мене офіційна доповідь Міністра де він дає пояснення ситуації, яка склалася… …і відносно решти громадян із гуртожитку перебуває на контролі Міністерства оборони. Однак його вирішення стримується обмеженістю видатків на будівництво житла і необхідністю внесення змін до законодавчих актів відносно закупівлі житла» - зазначив заступник Міністра оборони - керівник апарату В.Можаровський.


Але доводимо до "контрольних органів" Міністерства оборони - 26.10.2012 Університет в одноосібному порядку під особистий підпис вручив персональні повідомлення КОЖНІЙ РОДИНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ВЕТЕРАНІВ про ОСОБИСТИЙ БОРГ В 40 - 50 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: армия,КНУ,Саламатин,КНУ ім. Т.Шевченка,ломоносова,Ломоносова 45,военбомжи,Военбомжи Украины,армія,офіцери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.