Кияни передусім? Чи бабло передусім?

02 листопада 2012, 06:22
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
239

Все ж бабло не пройде!

Друзі, на прикладі 223-го виборчого округу в місті Києві стає абсолютно очевидним, що кандидат може і виборчу кампанію не проводити і зустрічі з виборцями, доносячи і пояснюючи свою позицію.

Натомість варто купити окружну виборчу комісію, яка за певну суму готова взяти на себе відповідальність зі спотворення конституційного права громадян, свого ж району. Відверта фальсифікація, цинічна брехня. До речі ніхто не підкаже, скільки коштує сьогодні ОВК?

Ось і виходить, що не Кияни передусім, а бабло-передусім!

Проте певно не врахували лише того, що знайдеться стільки небайдужих киян, котрі прийшли до ОВК на Щербакова, щоби захистити своє, гарантоване основним законом право і вимагають членів комісії працювати виключно в межах чинного законодавства. Приємно знати, що кількість таких свідомих громадян невпинно зростає. Бо саме вони і будуть рушійною силою змін в цій державі!

Тому все таки, бабло передусім, не переможе і не пройде!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.