Негарант

05 листопада 2012, 19:48
Власник сторінки
громадянин
0
379
Негарант

Вже почався другий тиждень після закінчення голосування. Замість оголошення результатів і початку роботи парламенту маємо ескалацію фальсифікацій, та силового тиску на вибірчкоми і виборців.

Питання одне. Де наш "гарант" Конституції? Якщо він мовчить 8-й день при наростаючій хвилі цинічних неподобств на виборчих округах, а в фальсифікаціях підрахунку задіяні ОВК, МВС, беркут, губернатори і суди - то це однозначно свідчить, що все робиться за його вказівкою.  І якщо людей у Первомайську побили ублюдки у міліцейській формі та вкрали їхні голоси, а зараз ще й фабрикують проти постраждалих кримінальні справи, то пан Янукович виглядає не гарантом конституційних прав і свобод цих людей. Він є гарантом увічнення кримінального режиму, який практично окупував Україну і веде себе з безпардонністю окупантів.
 В такому випадку хто може сумніватись, шо невиконання обов*язків президента по захисту конституційних прав громадян. незаконне втягування міліції в брудні справи фальсифікації виборів, саме злочинне спотворення результатів виборів повністю знищує легітимність пана Януковича на посаді президента і є незаперечним приводом для його відставки.
Безнадійно при теперішньому стані речей йти на повторні вибори. І виборчий закон, виборчі комісії, продажні суди, антинародна направленість МВС змушують чекати ще більших фальсифікацій і насилля. Треба зараз додавити дискредетований фальсифікаціями режим і дати нарешті знедоленому і обкраденому народу віру в те, що він сам обирає свій шлях в історії. Дати людям надію на омріяне українське відродження.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.