Я не расист, я просто білий християнин :)

09 листопада 2012, 09:26
Власник сторінки
0
555
Я не расист, я просто білий християнин :)

Чому важливий результат виборів в США для нас;))

США - це стернова держава нашої Євро-атлантичної Західної (білої) християнської цивілізації... Держава-ідеолог цієї цивілізації... І коли населення цієї країни не підтримує консерватора, християнина, моральну людину, у якої за мірками нашої цивілізації багато дітей... Не підтримує його політику з приводу заборони абортів, якщо це НЕ загрожує здоров'ю матері та нормальному розвитку дитини, чи допустимо обмеження нелегальної імміграції з Мексики..., обов'язкове вивчення англійської мови (тому-що вона є державною в США) та ін... А підтримує соціал-ліберальну ідеологію Барака Обами, яка сповідує потурання гомосексуалізму, подвійним стандартам у відношенні людей з різними кольорами шкіри (коли чорного беруть на навчання чи роботу, тільки з-за того що він чорний, а не досвічений, бо в противному випадку він може звинуватити роботодавця в расизмі..... При цьому страждає біле населення США... Чому нам білим не можна звинувачувати чорних в расизмі?;))))))

Барак Обама на президентських виборах, які відбулися цього вівторка 6 листопада 2012 року, переміг республіканця-консерватора Мітта Ромні в основному за рахунок здебільшого підтримки афро-американців (звісно підтримали свого), арабів, латиноамериканців (які звісно за нелегальну імміграцію з Мексики та ін. бідних країн Латинської Америки), гомосексуалісти (щоб їм було все дозволено), ну і жінок (які проти заборони абортів Мітта Ромні, а значить за розгульне, аморальне, безпорядно-статеве життя)... Тому дивлячись на контингент електорату підтримки Барака Обами, стає страшно про долю нашої християнської цивілізації, та про долю білої людини взагалі.

 Я вважаю, що думати пересічному українцю про результат виборів в США в контексті того, що це начебто далеко і нас не стосується... це велика помилка.... Такі ліберальні розгульні цінності потупово проникають і в наше життя, і потрібно не забувати, що ця велика держава диктує нам свою культуру та цінності. Це по-перше... По-друге, у нас є на Сході агресивна традиційна мусульманська замкнена цивілізація, яка проникає до нас (використовуючи наші ліберальні цінності, при цьому залишаючись замкнено-традиційною, не бажаючись асимілюватись в Європі з європейцями), є ще економічно потужний Китай зі своїми претензіями на гегемонію в геополітиці... Тому ліберальні цінності, які диктують нам США в особі адміністрації Барака Обами, є згубними для нас і загрозливі для нашої цивілізації загалом!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Президентская гонка в США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.