Країна не повинна перебувати у стані постійної виборчої лихоманки

13 листопада 2012, 10:41
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
458

Потрібно припинити жити у стані перманентних виборів

Вибори минули, а передвиборча тематика і досі на слуху. Воно і не дивно, адже у нас підсумки голосування по два тижні підбивають (мокрі печатки, сухі печатки, протоколи і так далі).

Закінчилась парламентська кампанія, розпочинається президентська, знову час популізму, подачок і обіцянок.
Поряд з цим іде активна риторика окремих політиків про те, що виборче законодавство потребує чергових змін. І що скажеш тут - країна, перебуває у стані перманентних виборів, бо політиків цієї країни нічого іншого окрім виборів і не турбує.Депутати знову будуть, перепрошую по 158 разів перекроювати виборче законодавство, що і відбувається перед кожними виборами, проте легше від цього нікому з наших громадян не стане. Країну лихоманить, а законодавство ефективне там де його виконують а не декларують лише.

Невже, хтось і справді вважає що ухвалення нового законодавства здатне змінити брудні виборчі технології і махінації?
А й правда, чому виборче законодавство не змінювати? Для чого думати, що в нас вимирає село, народ спивається, охорона здоров'я ледь жевріє, населення зубожіє, пенсіонери на межі виживання, для молодих сімей не створено належних умов. Ні про це думати не потрібно, а слід думати про виборче законодавство.
Вихід один це припинити перебування у стані перманентних виборів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.